Tacituslaan 65

5624 GR Eindhoven

€ 300.000,- k.k.

94 m2

Over Tacituslaan 65

Een zeer ruim appartement met maar liefst vier slaapkamers!Dit fijne 5-kamerappartement (type maisonnette) is voorzien van een ruime doorzonwoonkamer, nette gesloten keuken, licht betegelde badkamer en toiletruimte en maar liefst vier slaapkamers. Tevens beschikt het appartement over een breed balkon en een berging op de begane grond. Aan de voorzijde van het complex is parkeergelegenheid gelegen (inclusief laadpaal).Het appartement is gelegen op de tweede en derde verdieping van een kleinschalig complex, in de groene wijk Prinsejagt (Woensel) en direct aan Park Theodorus. Om de hoek...

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs
€ 300.000,- k.k.

Bouwvorm

Kwaliteit woning:
Goed
Bouwjaar:
1965
Bouwvorm:
Bestaande bouw
Woonoppervlakte:
94 m2
Externe bergruimte
9 m2
Inhoud:
311 m3
Aantal kamers:
5
Aantal slaapkamers:
4
Aantal woonlagen:
2
C.V.-Ketel bouwjaar
2024
C.V.-Ketel brandstof
Gas
C.V.-Ketel status
Eigendom

Buitenruimte

Achterom:
Nee

Bergruimte

Schuur / Berging
Inpandig

Parkeergelegenheid

Parkeerfaciliteiten:
Openbaar parkeren

Overig

Onderhoud binnen:
Goed
Onderhoud buiten:
Goed
Huidige bestemming:
Woonruimte

Kadastrale Gegevens

Gemeente:
Woensel
Sectie:
P
Perceelnummer:
2564
Eigendomssituatie:
Volle eigendom
Isolatie:
HR glas

Omschrijving

Een zeer ruim appartement met maar liefst vier slaapkamers!

Dit fijne 5-kamerappartement (type maisonnette) is voorzien van een ruime doorzonwoonkamer, nette gesloten keuken, licht betegelde badkamer en toiletruimte en maar liefst vier slaapkamers. Tevens beschikt het appartement over een breed balkon en een berging op de begane grond. Aan de voorzijde van het complex is parkeergelegenheid gelegen (inclusief laadpaal).

Het appartement is gelegen op de tweede en derde verdieping van een kleinschalig complex, in de groene wijk Prinsejagt (Woensel) en direct aan Park Theodorus. Om de hoek liggen de sportaccommodaties van de Vijfkamplaan en sportcomplex Eindhoven-Noord. Aan het nabijgelegen Gerretsonplein is o.a. een Jumbo supermarkt gevestigd en ook Winkelcentrum Woensel en het Catharina Ziekenhuis liggen op korte afstand. Ook zit je binnen 10 autorijminuten op de A2, A50 en A58.

INDELING:
BEGANE GROND:
Gezamenlijke entree met de brievenbussen en de trapopgang naar de appartementen op de tweede verdieping. Hier is tevens de eigen berging met elektra gelegen.

TWEEDE VERDIEPING:
Galerij met toegang tot het appartement. In de ruime en lichte hal bevinden zich de trapopgang naar de derde verdieping en een praktische trapkast. Tevens is hier de halfhoog betegelde toiletruimte gelegen met een closet, fonteintje en de elektrische boiler (voor warm water).

De ruime doorzonwoonkamer heeft een oppervlakte van circa 27 m² en heeft een fijne lichtinval door de grote raampartijen. Op de vloer ligt een laminaatvloer welke doorloopt in de hal en de keuken. Een deur biedt toegang tot het balkon.

De gesloten keuken is voorzien van een nette en lichte keukeninrichting met een kunststof aanrechtblad, 1½ spoelbak, 4-pits gaskookplaat, afzuigkap, combimagnetron, koelkast en een vriezer. De diverse boven- en onderkasten bieden voldoende bergruimte en een deur biedt toegang tot het balkon.

Het fijne en brede balkon is aan de achterzijde en op het zuidwesten gelegen. Dit balkon is zowel vanuit de woonkamer als vanuit de keuken te bereiken.

DERDE VERDIEPING:
De overloop biedt toegang tot maar liefst vier slaapkamers en de badkamer. Zowel de overloop als de slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.

Slaapkamer 1 (circa 14,5 m²) is aan de achterzijde gelegen en is voorzien van twee raampartijen.

Slaapkamer 2 (circa 12,5 m²) is aan de voorzijde gelegen en is voorzien van een grote raampartij.

Slaapkamer 3 (circa 6,5 m²) is aan de achterzijde gelegen.

Slaapkamer 4 heeft een oppervlakte van circa 5,5 m² en is aan de voorzijde gelegen.

De grotendeels betegelde badkamer is uitgerust met een stoom-douchecabine en een wastafelmeubel met een spiegel. Het geheel is uitgevoerd met een antraciet tegelvloer en lichte wandbetegeling.

ALGEMEEN:
– Het appartement is voorzien van kunststof kozijnen met HR++ beglazing.
– Er is een actieve en gezonde VvE. De servicekosten bedragen € 148,- per maand.
– Het appartement is voorzien van een nieuwe c.v.-ketel.
– Het complex is niet voorzien van een lift.
– Er is voldoende parkeergelegenheid alsmede twee laadpalen voor een elektrische auto in de directe omgeving.
– De eigendomsoverdracht kan op korte termijn plaatsvinden.

WERKWIJZE EN VOORWAARDEN:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop. Geheel vrijblijvend informeren wij je uitvoerig over de woning maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van jouw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen de deskundige hulp van een NVM-aankoopmakelaar in te schakelen. Wij helpen je graag bij jouw keuze voor een eigen aankoopmakelaar die jouw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Verkopen
Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen een reactie te mogen ontvangen n.a.v. jouw bezichtiging, zodat wij de verkoper over jouw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Bieden
Wil je een bieding op een woning doen? Alleen biedingen die in MOVE.NL zijn geplaatst worden in behandeling genomen. Na het plannen van een bezichtiging ontvang je per e-mail gegevens inzake jouw move.nl account. Is er een deadline voor een woning dan kun je dat terugzien in MOVE.NL Na de deadline kunnen wij helaas geen biedingen meer in behandeling nemen.

Zekerheden
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen uiterlijk 5 á 6 weken na de totstandkoming van de koopovereenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich ten allen tijde op het schriftelijkheidsvereiste bij de verkoop van zijn woning. Tevens is het bedrag voor een financieringsvoorbehoud wat in de koopovereenkomst opgenomen kan worden, niet hoger dan de vraagprijs van de woning.

Meetinstructie
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Aanbiedingsinformatie
De brochure is samengesteld om je een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Mondelinge overeenstemming
Een mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en een particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als een particuliere verkoper en een particuliere koper een koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Wanneer er onderhandelingen worden aangegaan met een professionele partij en er wordt een mondelinge overeenstemming bereikt, wordt eveneens vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

Ouderdomsclausule
Een ouderdomsclausule is een bepaling die door Hypodomus Makelaars wordt opgenomen in koopcontracten van woningen welke ouder zijn dan 25 jaar. Deze clausule houdt in dat de koper erkent dat de woning een bepaalde ouderdom heeft en dat de kwaliteit van de woning daardoor mogelijk minder is dan van een nieuwere woning. Het wel of niet toevoegen van deze clausule is niet onderhandelbaar.

Niet-zelfbewoningsclausule
Als de verkoper recentelijk niet in de woning heeft gewoond, wordt een niet-zelfbewoningsclausule opgenomen in de koopovereenkomst. Deze clausule stelt dat de verkoper de woning nooit zelf heeft bewoond en daarom niet bekend is met de eigenschappen of mogelijke gebreken die bekend zouden zijn bij eigen gebruik. Dit betekent dat het risico van eventuele gebreken verschuift naar de koper. De koper is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de benodigde onderzoeken. Het wel of niet toevoegen van deze clausule is niet onderhandelbaar.

Media

Afbeeldingen

Plattegronden

Video

Locatie

Street View

Brochures