BEL ONS

Nieuwbouw projecten.

Inmiddels hebben de nieuwbouwmakelaars van Hypodomus ruim 21 nieuwbouwprojecten succesvol verkocht, begeleid en ondersteund. Als zeer ervaren NVM makelaar kunnen wij je helpen met al jouw vragen en wensen op het gebied van nieuwbouw. Ons kantoor heeft een grondige kennis van de lokale markt en biedt uitgebreide verkoopervaring op het gebied van zowel bestaande bouw als nieuwbouwwoningen. Hierdoor kunnen we de verkoopkansen van jouw nieuwbouwproject maximaal benutten.

Benieuwd naar wat wij kunnen betekenen voor jouw nieuwbouwproject in Eindhoven en omgeving? Neem contact op met Hypodomus Makelaars en ontdek hoe wij je kunnen helpen! Hieronder vind je een uitgebreid overzicht van succesvol afgeronde nieuwbouwprojecten waarbij Hypodomus Makelaars Eindhoven in het verleden als verkopende makelaar heeft opgetreden.

Actuele nieuwbouw  projecten

Ben je benieuwd naar  lopende of nieuwe nieuwbouwprojecten? Volg dan deze pagina. Of stuur ons een mail dat je op de hoogte wilt blijven. Zodra er een nieuw project is, laten we dat weten. Op dit moment zijn er geen lopende projecten.

Verkocht door de nieuwbouwmakelaars van Hypodomus:


Aquallure
Eindhoven
21 stadswoningen in 9 types: De verschillende Stadswoningen variëren in indeling en omvang (van ca. 425 tot 650 m3). Ze hebben een groot tuin-of dakterras als buitenruimte van ca. 40 m2. De woningen zonder tuinterras krijgen standaard een afgewerkt dakterras. optioneel kunnen woningen met een tuinterras tevens worden voorzien van een dakterras.

Lakerlopen
Eindhoven
27 tussen en eindwoningen in voormalige volksbuurt: De gezellige volksbuurt waar van oudsher iedereen welkom is en bewoners nog een hechte gemeenschap vormen, begint aan haar tweede jeugd. Lakerlopen moet een rustige, groene stadbuurt worden. Een prettige en veilige leefomgeving, zonder parkeer- en verkeersoverlast.

De Lieven
Eindhoven
32 appartementen: Op de buitenste hoeken van De Lieven, grenzend aan het groene hof, liggen tweeëndertig appartementen. Ruime appartementen welke van alle gemakken voorzien zijn met een riant balkon aan de voorzijde.

Egelstraat, Otterstraat, Robbenstraat
Eindhoven
21 woon-/werkwoningen, 9 patiobungalows, 14 woningen, 16 tuinkamerwoningen, 6 stadswoningen, 2 bovenwoningen en 3 werkruimten. Ideaal voor werken en wonen in de stad.

Thomas à Kempislaan Eindhoven
16 appartementen: Net even buiten de rondweg, bij de Heezerweg “om de hoek” wordt in de gewilde bestaande woonwijk “Sintenbuurt” een kleinschalig appartementencomplex gebouwd. Dit complex bestaat uit 10 huurappartementen en 6 koopappartementen van ca. 76 m2.

Berckelbosch
deelplan 2
Eindhoven
De 6 woningen type Zomerlinde zijn patiobungalows, waarbij sommige woningen naast een patio ook over een voortuin beschikken. De woningen liggen geschakeld in een besloten en sfeervol cluster. Bij het ontwerp is op een slimme manier met de indeling van ruimte omgesprongen.

Berckelbosch
deelplan 3
Eindhoven
Bij deze statige twee-onder-een-kapwoningen liggen de ruime, zonnige tuinen aan de achterkant van de woning en op het westen. De tuinen liggen aan een hofje. Iedere woning beschikt over een carport en een stenen berging. De vrijstaande woningen vormen een architectonische eenheid met de twee-onder-een-kapwoningen.

Berckelbosch
deelplan 3a
Eindhoven
7 vrije kavels: Gaat u liever het avontuur aan en wilt u zelf uw woning ontwikkelen en bouwen? Ook dat kan in deelplan 3a. De nieuwbouwkavels in dit project bieden u de mogelijkheid uw droom van een vrijstaande jaren 30 nieuwbouwwoning te realiseren.

Berckelbosch
Deelplan 4
Eindhoven
40 luxe jaren 30 stijl woningen: Hier worden 40 prachtige woningen gerealiseerd voor mensen die graag in stijl willen wonen. Het plan omvat 26 tussenwoningen en 14 hoekwoningen in 8 verschillende basistypen.

Berckelbosch
deelplan 4a
Eindhoven
26 tussenwoningen en 14 hoekwoningen: Eindhoven groeit. Met een woonbuurt van allure die helemaal aansluit bij de wensen van de moderne consument. Met een bouwstijl die teruggrijpt naar de jaren dertig. Met voorzieningen vlakbij en het stadshart op steenworp afstand.

Berckelbosch
Deelplan 6
Eindhoven
Van type Vederesdoorn zijn 28 woningen verkrijgbaar, waarvan 3 woningen een afwijkende breedtemaat hebben. De bouwnummers 6.68, 6.69 en 6.70 zijn ruim 30 cm breder waardoor de kavel en de woninginhoud groter zijn.

Berckelbosch
Kastanjebuurt
Eindhoven
32 starterswoningen: Dichtbij het centrum van Eindhoven groeit een prachtige woonwijk: Berckelbosch. Een nieuw groen tuindorp met comfortabele woningen in jaren dertig stijl. Inmiddels staat de Kastanjebuurt op stapel.

Trifolium
Eindhoven
14 Pleinwoningen: TriFolium is een uniek woonconcept waarbij een authentiek stukje van het voormalige dorp Strijp wordt omgetoverd tot een fantastische plek om te wonen. Auto’s worden grotendeels aan het zicht ontrokken en kunnen worden geparkeerd in een ruime, bij het plan behorende stallinggarage.

Berkt
Veldhoven
4 hoogwaardige afgewerkte, vrijstaande woningen: Aan de rand van Veldhoven, tegen het kerkdorp Oerle wordt op een inbreidingslokatie, hoek Heikantsebaan/Berkt, een projekt ontwikkeld door VNB Bouw van 4 hoogwaardige afgewerkte, vrijstaande woningen.

Brabantse Hof
Meerhoven
Eindhoven
34 appartementen: De appartementen liggen verdeeld over 2 locaties. Per locatie worden 17 appartementen gerealiseerd in de vorm van twee torentjes. De 2 torentjes vormen samen met de ommuurde en besloten ruimten het "Brabants Hof".

Brandevoort
De veste Blok 6
Helmond
20 Dakterraswoningen: In Blok 6 vind u de perfecte balans tussen het hebben van een eigen plekje om buiten te zitten en het kunnen aangaan van fijne sociale contacten met de medebewoners, met de daktuin als verbindend element.

Brandevoort
De Veste blok 7
Helmond
28 comfortabele appartementen: Op de begane grond wordt het winkelaanbod uitgebreid met een aantal nieuwe units. Daarboven zien we een gevarieerd aanbod van 28 comfortabele appartementen in diverse indelingen.

Brandevoort
Herenbiezen-west
Helmond
Totaal 22 grondgebonden woningen in vier verschillende typen en situeringen: Vestewoningen aan de Ecozone, Poortwoningen, diagonale Hoekwoningen en Vestewoningen aan de Herenlaan.

De Lieven
Eindhoven
56 Taludwoningen: De Lieven, een plek die van jou is, en van de mensen die je graag om je heen hebt. Een rustige, veilige en comfortabele thuishaven. Midden in een groene omgeving.

De Lieven
Eindhoven
16 Hofwoningen: In het midden van De Lieven, grenzend aan het groene hof, liggen zestien hofwoningen. In tegenstelling tot de meeste andere woningen, hebben deze huizen een plat dak. Ook de indeling is anders.

Verdonckstraat
Someren
4 riante en luxe appartementen: In het nieuw te realiseren appartementencomplex aan de Verdonckstraat, “Sonnedonck”, kunnen wij u vier zeer ruim opgezette woonappartementen aanbieden. De appartementen zijn op de eerste en tweede verdieping gelegen. In het complex is een lift aanwezig.

Kunnen wij je helpen?

Wij hebben toegang tot een groot aantal nieuwbouwprojecten in Eindhoven en omstreken. Bekijk onze website voor het meest actuele aanbod en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen. Heb je interesse in een nieuwbouwwoning of wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met Hypodomus Makelaars. Ons team staat klaar om je te helpen bij het vinden en kopen van jouw droomhuis.

Hypodomus Makelaars: dé verkoopmakelaar voor nieuwbouw in Eindhoven en omgeving.

Woningwaarde weten?

Ben jij van plan je huis te verkopen en ben je benieuwd naar de waarde van jouw woning? We helpen je graag! Laat jouw gegevens achter en we nemen snel contact met je op! Kun je niet wachten? Bel 040 820 0020

uw bericht is verzonden

bedankt

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Kan je niet wachten? Bel 040- 820 00 20