Werken bij Hypodomus.

Bij Hypodomus Makelaars zijn wij meer dan alleen een makelaar; wij zijn een bevlogen, energiek en enthousiast team. Wij werken volgens onze eigen stijl en gericht op de persoonlijke benadering. Wij geloven in het koesteren van talent en het bevorderen van groei. Bij Hypodomus krijg je de kans om je carrière te ontwikkelen en je vaardigheden te benutten in een dynamische en innovatieve omgeving. Als je een passie hebt voor vastgoed en een drive hebt om een lach op het gezicht van onze klanten te toveren, dan maken wij maar wat graag kennis met je!

  Wij staan als Makelaar in Eindhoven altijd open voor Nieuw Talent! 

Hypodomus Makelaars is dé toonaangevende makelaar van Eindhoven en zijn op zoek naar nieuw talent. Heb je ambities in het vastgoed en spreekt de makelaardij je aan? Ben jij klaar voor meer uitdaging, meer verantwoordelijkheid en een inspirerende werkomgeving? Dan is Hypodomus Makelaars jouw volgende bestemming!

Wie Zijn Wij?
Hypodomus Makelaars staat in de regio bekend om zijn deskundigheid, betrokkenheid en werkvreugde. Ons team bestaat uit 4 ervaren makelaars waarvan 2 ook taxateur, 1 vastgoedstyliste en 3 toegewijde office medewerkers. Wij zijn niet alleen actief in Eindhoven, maar hebben ook vestigingen in andere regio’s.

Ben Jij Onze Ideale Teamplayer?

Wij zoeken een persoon die:
– Een kartrekker is, die graag een stapje extra zet.
– Integer handelt en de rol van NVM-makelaar begrijpt.
– Een sterk netwerk in Eindhoven en omgeving is mooi meegenomen.
– Ons bedrijf en onze opdrachtgevers op passende wijze vertegenwoordigt.
– Empathisch is en zakelijkheid combineert met een persoonlijke aanpak.
– Durft op te vallen in het vakgebied en zichzelf is.

Wat Vragen Wij?

– HBO/MBO+ werk- en denkniveau.
– De juiste diploma’s/certificaten voor een RM-RT of K-RMT makelaar/taxateur of studerend hiervoor bij onze makelaar en taxateur functies.
– Rijbewijs B bij onze makelaar en taxateur functies.
– Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, goede tot zeer goede beheersing van Engels.
– Commercieel inzicht en ervaring als woningmakelaar is een pre.
– Woonachtig in de regio Eindhoven is een must.

Wat Bieden Wij?

– Opleidingsmogelijkheden.
– Deel uitmaken van een leuk, veelzijdig en betrokken team.
– Interactie met ervaren collega-makelaars.
– Zeer goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. (o.a. luxe auto – Ipad – Iphone – ed. bij de makelaar/taxateur functie)

Ben je klaar voor deze spannende stap in je carrière en wil je een actieve rol spelen in ons groeiend NVM makelaarskantoor Eindhoven?

Wij nodigen je graag uit voor een open gesprek. Stuur je motivatiebrief en CV naar ons toe. We kijken ernaar uit je te ontmoeten!

Een open sollicitatie is altijd welkom:

Enthousiast geworden over deze leuke vastgoedfunctie? We zien jouw sollicitatie én motivatie graag tegemoet.  Alle sollicitaties worden uiterst discreet behandeld. Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen via telefoonnummer: 040-8200020. 

Woningwaarde weten?

Ben jij van plan je huis te verkopen en ben je benieuwd naar de waarde van jouw woning? We helpen je graag! Laat jouw gegevens achter en we nemen snel contact met je op! Kun je niet wachten? Bel 040 820 0020

uw bericht is verzonden

bedankt

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Kan je niet wachten? Bel 040- 820 00 20