BEL ONS

Vastgoedstyling.

Een goede eerste indruk is de eerste stap naar een vlotte en succesvolle verkoop. Als geen ander begrijpen wij wat het belang is van een optimale woningpresentatie. Vastgoedstyling kan de verkoop van je woning vereenvoudigen en versnellen. 

Ontdek hoe wij jouw woning kunnen transformeren tot een aantrekkelijke en onweerstaanbare kans voor potentiële kopers. Met veel plezier staan we voor je klaar op het gebied van vastgoedstyling. De mooie punten van je woning krijgen de spotlight die ze verdienen dankzij onze ervaren styliste Marleen.

House of KIKI vastgoedstyling

Het doel van vastgoedstyling is om een woning aantrekkelijker te maken voor potentiële kopers, ze moeten gemakkelijker door het interieur van een ander kunnen kijken. Hierdoor worden woningen sneller en voor een betere prijs, dus een beter resultaat door onze makelaars verkocht.

House of KIKI® is marktleider op het gebied van vastgoedstyling tevens bekend van het RTL4 programma “Uitstel van Executie” en de “TV Makelaar” daarnaast een door het CRKBO geregistreerd opleidingscentrum erkend door de Nederlandse Vereniging van Makelaars.

Wil je meer weten?

Stuur ons een bericht of bel ons op

Wat is onze werkwijze?

Onze styliste Marleen werkt volgens de “House of KIKI hands-on aanpak.” De naam doet het al vermoeden, wij gaan zo snel mogelijk met jouw woning aan de slag!

 

Een verkoopstyling advies voor onze opdrachtgevers met korting

Wij komen bij je persoonlijk langs voor een adviesgesprek, uiteraard is dit gesprek tegen kostprijs* en maakt dit onderdeel uit van onze verkoopstrategie in de regio Eindhoven. Samen met jou gaan we de knelpunten en bijzonderheden van de inrichting van het huis bekijken. Samen lopen we door de woning heen en bekijken we ook de buitenruimtes. We bespreken de mogelijkheden. We kijken met een kritische en objectieve blik naar de woning en zorg met een hands-on werkwijze dat de woning aantrekkelijk wordt voor een zo groot mogelijke doelgroep. Zo vergroten wij de verkoopkansen door de woning te stylen zo dat de potentiële kopers de schoonheid van de ruimte goed gaan zien. De punten waarop je destijds ook gevallen bent, zet onze stylist weer in de spotlights. Dit is vaak al te realiseren met een paar eenvoudige aanpassingen.

De eerste indruk van huizenzoekers is het meest belangrijk. In de meeste gevallen klikt iemand direct weg als de eerste indruk van de woning niet past bij de wensen. Het is dus extra belangrijk dat je woning er op de foto’s online al goed, ruimtelijk en neutraal uitziet. 

Meerwaarde van onze verkoopstyling/ vastgoedstyling

Het komt vaak voor dat mensen al gauw duizenden euro’s zakken in prijs. Laat ons je woning aanpakken en de mooie punten weer in de spotlight zetten. Zo zullen de meeste potentiële kopers de waarde van de woning beter kunnen inzien en is het zakken in de prijs helemaal niet meer nodig!

Met de perfecte verkoopstyling wordt een huis een stuk sneller verkocht. Met de passende kleurkeuzes en sfeervolle interieuraccessoires zal een woning ‘geneutraliseerd’ worden, zodat zoveel mogelijk potentiële kopers zich tot de woning voelen aangetrokken.” Aldus Marleen Vlemmix van Hypodomus gecertificeerd vastgoedstylist bij House of KIKI

Wil je meer weten over verkopen van je woning met behulp van onze vastgoedstyling?
Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier.

Heb je een lege woning? Ook die kunnen wij volledig inrichten en stylen voor een betere verkoop. Wil je meer weten? 

Woningwaarde weten?

Ben jij van plan je huis te verkopen en ben je benieuwd naar de waarde van jouw woning? We helpen je graag! Laat jouw gegevens achter en we nemen snel contact met je op! Kun je niet wachten? Bel 040 820 0020

uw bericht is verzonden

bedankt

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Kan je niet wachten? Bel 040- 820 00 20