Waarom Hypodomus.

Hypodomus is dé Makelaar in Eindhoven die je helpt bij het koop- of verkoopproces van je woning. Al meer dan 10 jaar zijn wij dé toonaangevende makelaar van Eindhoven. Ons team van professionals is bereid om verder te gaan dan andere makelaars, om te vernieuwen waar anderen stil staan, om onszelf tegen een kritisch licht te houden.  Wij zijn er om jouw woning te verkopen of aan te kopen op de best mogelijke manier. Wij zijn er voor jou!

Het voordeel van een NVM Makelaar en gecertificeerd taxateurs onder één dak.

Bij Hypodomus helpen we je met onze deskundige begeleiding en eerlijke tarieven zorgen we ervoor dat je optimaal profiteert bij de verkoop, aankoop of het taxeren van je woning.

Bij Hypodomus ga je langs voor een NVM makelaar nieuwe stijl en betrouwbare erkende taxateurs. Twee specialisten onder één dak die met elkaar samenwerken, waardoor je ook gemakkelijker en sneller jouw woonwensen kunt realiseren. Met Hypodomus koop je en verkoop je, jouw huis zonder zorgen.

Bij Hypodomus kun je met meer zekerheid bieden op een huis. Na het gesprek met een hypotheekadviseur weet je wat jouw mogelijkheden zijn, en kun je gelijk een concreet bod op een huis doen. Daardoor ben je een aantrekkelijkere koper, wat gunstig voor je kan uitpakken. Zijn er meer kopers, dan geniet je van de voorkeur van een koper met aankoopmakelaar en is je onderhandelingspositie sterker.

Als je wilt, kun je alleen van de NVM makelaars diensten of gecertificeerd taxateurs diensten gebruik maken. Maar: hoe meer je van onze diensten gebruik maakt, hoe meer tijd en geld je zult besparen. Door de nauwe samenwerking kun je perfect je wensen op jouw persoonlijke mogelijkheden laten afstemmen.

ALTIJD PERSOONLIJK BEREIKBAAR

Ontdek de voordelen van onze eigen binnendienst. In een tijd waarin steeds meer makelaars kiezen voor een externe telefoonservice, hechten wij waarde aan persoonlijk en direct contact. Wanneer je ons belt, wil je immers direct goed geholpen worden, niet pas later op de dag teruggebeld. Onze deskundige en goed opgeleide binnendienst staat altijd klaar om je meteen te ondersteunen.

Wij garanderen deskundigheid en zorgen ervoor dat je altijd uitstekend geholpen wordt. Het is een groot voordeel dat er naast je eigen NVM-makelaar of taxateur iemand beschikbaar is die je direct inhoudelijk kan bijstaan. Dit gaat verder dan alleen het doorgeven van boodschappen; onze binnendienstmedewerkers zijn getraind om je op elk aspect van het makelaarsvak te adviseren. Dit zorgt voor een vlotte en efficiënte afhandeling van al je vastgoedvragen.

Makelaar inschakelen?

Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze makelaars via telefoonnummer 040 820 0020 of het contactformulier.

Geen verborgen kosten

Wij staan volledig in dienst van je als klant. Hypodomus maakt de werkzaamheden en beloning transparant. Wij werken altijd inclusief BTW. Je krijgt inzicht in alle kosten en we vertellen je wat je van onze dienstverlening mag verwachten. Onze makelaars werken uiteraard nóóit voor twee partijen tegelijk. Wanneer je een hypotheek afsluit bij onze hypotheek partner gebeurt dit altijd volledig zonder provisie. Wij berekenen geen afsluitprovisie en ook geen doorloopprovisies! Daardoor kunnen we onafhankelijk zijn en diensten bieden die écht bij je passen.

 

Hypodomus heeft kantoren in Eindhoven, Maastricht, Breda, Leiden.

Hypodomus makelaars en hypotheekadviseurs werken samen onder de zelfde naam vanuit verschillende vestigingen in Nederland. Deze samenwerking is midden in de crisis periode van start gegaan. Door deze samenwerking kunnen wij je beter van dienst zijn in een groot deel van Nederland. Het grote voordeel is dat steeds meer kopers en verkopers ons weten te vinden en dat wij als organisatie sterk in de markt staan. Alle vestigingen worden geleid door zelfstandig goed gemotiveerde ondernemers en NVM makelaars die al jaren lang op de lokale markt actief zijn en het “nieuwe makelen” beheersen.

Meeùs Makelaars is vanaf juni 2009 Hypodomus Makelaars

Meeus is Hypodomus geworden

In 2009 heeft Hypodomus Makelaars een belangrijke stap gezet in zijn ontwikkeling door de overname van Meeús Makelaars. Deze strategische zet was niet alleen een uitbreiding van ons dienstenportfolio, maar markeerde ook onze groeiende invloed binnen de dynamische woningmarkt in Nederland en voor ons kantoor in Eindhoven en omgeving. Door de krachten te bundelen met Meeús Makelaars, (ook wel Meewis Makelaars genoemd) konden wij ons netwerk aanzienlijk vergroten en onze klanten een nog breder scala aan makelaarsdiensten aanbieden. De integratie van Meeús’ expertise en ervaring heeft Hypodomus in staat gesteld om zijn positie als dé toonaangevende makelaar in de regio te versterken en onze missie om innovatieve en klantgerichte oplossingen te bieden, verder te ondersteunen. De overname van Meeús benadrukt onze toewijding aan continue groei en verbetering, terwijl we blijven streven naar de best mogelijke service voor onze klanten.

Woningwaarde weten?

Ben jij van plan je huis te verkopen en ben je benieuwd naar de waarde van jouw woning? We helpen je graag! Laat jouw gegevens achter en we nemen snel contact met je op! Kun je niet wachten? Bel 040 820 0020

uw bericht is verzonden

bedankt

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Kan je niet wachten? Bel 040- 820 00 20