BEL ONS

Waarom Wij Het Ronald McDonald Huis Noord-Brabant Steunen

Betrokkenheid bij een Levensveranderend Doel

Sinds 2017 zijn wij bij Hypodomus Makelaars Eindhoven trotse donateurs van het Ronald McDonald Huis Noord-Brabant. Onlangs hebben we nieuwe contractafspraken gemaakt om onze vaste donaties voor de komende 3 jaar te bevestigen. Maar waarom steunen wij dit doel zo hartstochtelijk? Hier is waarom:

 

Een Thuis Weg van Huis

Het Ronald McDonald Huis Noord-Brabant is meer dan een instelling; het is een thuis weg van huis voor gezinnen met ernstig zieke kinderen. Deze gezinnen worden geconfronteerd met de emotionele en fysieke uitdagingen van ziekenhuisopnames, operaties en behandelingen. Het huis biedt hen een veilige en gastvrije omgeving waar ze kunnen verblijven en dicht bij hun kinderen kunnen zijn tijdens deze moeilijke tijden.

 

Samen Zorgen We Voor Comfort

Onze steun aan het Ronald McDonald Huis Noord-Brabant helpt bij het creëren van een warme en ondersteunende omgeving voor deze gezinnen. Het helpt bij het financieren van de faciliteiten, het onderhoud en de dagelijkse gang van zaken van het huis. Het zorgt ervoor dat gezinnen zich kunnen concentreren op wat er echt toe doet: het welzijn van hun kinderen.

 

Bijdragen aan de Gemeenschap

We geloven in het belang van betrokkenheid bij onze lokale gemeenschap. Het ondersteunen van het Ronald McDonald Huis Noord-Brabant is onze manier om terug te geven aan de mensen die onze gemeenschap vormen. Door gezinnen te helpen die het moeilijk hebben, dragen we bij aan het welzijn van onze stad en regio.

 

Jouw Steun Betekent Alles

Jouw donaties maken echt een verschil. Ze bieden hoop, troost en een gevoel van samenhorigheid aan gezinnen in nood. Bij Hypodomus Makelaars Eindhoven zijn we dankbaar voor de mogelijkheid om deel uit te maken van deze waardevolle missie. We willen jou bedanken voor jouw voortdurende steun, want zonder jouw vrijgevigheid zouden we niet in staat zijn om dit levensveranderende werk voort te zetten.

 

Samen Kunnen We Nog Meer Bereiken

Onze reis met het Ronald McDonald Huis Noord-Brabant is nog lang niet voorbij. We blijven ons inzetten om gezinnen te helpen en hen een thuis te bieden, zelfs tijdens de meest uitdagende momenten in hun leven. We hopen dat je ons blijft vergezellen op deze reis, want samen kunnen we nog meer betekenen voor onze gemeenschap.

Jouw steun, jouw betrokkenheid en jouw mededogen maken deze inspanningen mogelijk. Bedankt dat je deel uitmaakt van onze missie

Woningwaarde weten?

Ben jij van plan je huis te verkopen en ben je benieuwd naar de waarde van jouw woning? We helpen je graag! Laat jouw gegevens achter en we nemen snel contact met je op! Kun je niet wachten? Bel 040 820 0020

uw bericht is verzonden

bedankt

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Kan je niet wachten? Bel 040- 820 00 20