BEL ONS

Makelaar Mierlo.

Welkom bij Hypodomus, jouw toegewijde makelaar in Mierlo en omgeving. Wij begrijpen dat de wereld van vastgoed en woningtransacties uitdagend kan zijn, of je nu op zoek bent naar je droomhuis, je huidige woning wilt verkopen, of een professionele taxatie nodig hebt. Ons ervaren team staat klaar om je te begeleiden en te ondersteunen bij elk vraagstuk in Mierlo en omgeving. Ontdek hoe wij jou kunnen helpen om je doelen te bereiken in de dynamische vastgoedmarkt.

Woning verkopen?

Ben je van plan om je woning te koop aan te bieden? Dan is het aan te raden om de hulp in te schakelen van een ervaren verkoopmakelaar. Wij geven de verkoop van je woning een compleet nieuwe dimensie.

Bij ons hoef je geen traditionele aanpak te verwachten. Wij staan bekend om onze innovatieve benadering van woningverkoop, onze actieve inzet op het gebied van woningmarketing, en onze specialisatie in woningpresentatie. Hierdoor beschikken wij over een uitgebreid netwerk van potentiële huizenkopers en zijn we in staat om elk huis snel en onder de gunstigste voorwaarden voor jou te verkopen.

Huis kopen Mierlo?

Is het tijd om de volgende stap te zetten? En wil jij de zoektocht naar je droomhuis zonder zorgen starten? Laat je dan begeleiden door een ervaren aankoopmakelaar.

Wij helpen je bij de bezichtiging, analyseren de bouwkundige staat van de nieuwe woning, ondersteunen vervolgens bij het onderhandelen en begeleiden je tot en met de afronding van de koop, inclusief het opstellen van de benodigde documentatie.

Taxaties op maat

Een taxatie laten uitvoeren door een erkend makelaarskantoor? Ook dan ben je bij Hypodomus aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het taxeren van vastgoed volgens de normen. Dat betekent dat je een gevalideerd taxatierapport ontvangt waarop je kunt vertrouwen. Wij bieden taxaties op maat die voldoen aan de strenge eisen en richtlijnen van het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI). Hierdoor wordt je taxatierapport geaccepteerd door alle geldverstrekkers, waardoor je zonder zorgen verder kunt in het proces.

De zekerheden van Hypodomus

Jarenlange ervaring en deskundigheid in de regio Mierlo

NVM-geregistreerd met drie NVM-makelaars en drie Register Taxateurs RM-RT

100% tevredenheidsgarantie als verkoopmakelaar, aankoopmakelaar en taxateur

Slimme woningmarketing voor een optimaal verkoopresultaat

Hypodomus biedt meer

Hypodomus biedt meer dan alleen traditionele makelaarsdiensten. Naast onze expertise als verkoop- en aankoopmakelaar, zijn wij gespecialiseerd in taxaties en voorzien wij onze klanten regelmatig van professioneel hypotheekadvies. Onze uitgebreide dienstverlening stelt ons in staat om je volledig te ontzorgen op alle aspecten van de vastgoed- en hypotheekmarkt.

Wij nemen graag de tijd om je wensen te bespreken en ervoor te zorgen dat het aankoop- of verkoopproces voor jou eenvoudiger wordt. Neem dan ook contact met ons op als je meer te weten wilt komen over onze diensten.

Een afspraak maken.

Veelgestelde vragen 

 

Hoe vind ik de beste makelaars in de omgeving?

Het vinden van de beste makelaars in jouw omgeving kan een belangrijke stap zijn bij het kopen of verkopen van een woning. Hier zijn enkele stappen die je kunt volgen om de beste makelaars te vinden:

  1. Vraag om aanbevelingen: Begin door vrienden, familieleden, collega’s en buren te vragen of ze goede ervaringen hebben gehad met makelaars in de omgeving. Persoonlijke aanbevelingen kunnen waardevol zijn.
  2. Online onderzoek: Gebruik online bronnen en platforms zoals Funda, waar je makelaars in jouw regio kunt vinden en hun beoordelingen en recensies kunt lezen.
  3. Interview meerdere makelaars: Neem contact op met verschillende makelaars in jouw omgeving en plan kennismakingsgesprekken. Dit geeft je de kans om hun ervaring, tarieven en benadering te bespreken.
  4. Vraag om referenties: Vraag de makelaars om referenties van eerdere klanten. Dit geeft je inzicht in hun trackrecord en klanttevredenheid.

 

Wat zijn de kosten van het inschakelen van een makelaar?

De kosten van het inschakelen van een makelaar kunnen variëren op basis van verschillende factoren, waaronder de regio, de specifieke diensten die ze aanbieden en de waarde van de woning die je koopt of verkoopt. Makelaars hanteren doorgaans een courtage, wat een percentage is van de verkoopprijs of aankoopprijs van de woning.

Dit percentage kan variëren, dus het is belangrijk om dit van tevoren met de makelaar te bespreken. Naast de courtage kunnen er ook andere kosten zijn, zoals advertentiekosten en administratiekosten. Het is verstandig om alle kosten duidelijk te bespreken met de makelaar voordat je besluit met hen samen te werken.Neem contact op.

Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze makelaars om jouw mogelijkheden te bespreken. Bel ons op 040 820 0020 of vul het contactformulier in.

Woningwaarde weten?

Ben jij van plan je huis te verkopen en ben je benieuwd naar de waarde van jouw woning? We helpen je graag! Laat jouw gegevens achter en we nemen snel contact met je op! Kun je niet wachten? Bel 040 820 0020

uw bericht is verzonden

bedankt

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Kan je niet wachten? Bel 040- 820 00 20