Alles in één woonadvies.

Snel en onbezorgd naar jouw nieuwe droomhuis toeleven? Dat is precies waar ons alles-in-1-woonadvies voor staat! Met onze uitgebreide begeleiding en expertise maken we de weg vrij voor een zorgeloze overgang naar jouw nieuwe thuis. Ons enthousiaste team staat voor je klaar.

Wij ontzorgen je tijdens de diverse uiteenlopende vraagstukken en zijn jouw sleutel tot een vlotte en bovenal prettige verhuizing naar jouw droomhuis. Alles eenvoudig geregeld in één voordelig pakket!

Wie wil er nou niet onbezorgd en snel zijn huis verkopen en naar je droomhuis verhuizen?

 

Complete aankoopbegeleiding met alles in één woonadvies.

Bij het kopen van een huis wil je geen onaangename verrassingen achteraf. Bovendien is niet alleen de aankoop van een huis, maar ook het afsluiten van een hypotheek een grote financiële beslissing. Daarom biedt Hypodomus Makelaars ook een complete aankoopbedeleiding, verkoopbegeleiding en onafhankelijk hypotheekadvies in één. Dit is eventueel uit te breiden door een onafhankelijke bouwkundige keuring en een onafhankelijke taxatie bij een van onze partners.

Alles eenvoudig geregeld in één voordelig pakket

Want of je nu starter of doorstromer bent: als je een huis wilt kopen, komen er een hoop vragen tegelijk op je af. Wat is een goede prijs voor dit huis? Waar moet ik allemaal aan denken bij de onderhandelingen? Is het huis bouwtechnisch in orde? Wat kan ik lenen en tegen welke rente? Met het alles-in-1-woonadvies heb je in één keer alles makkelijk geregeld.­ Omdat je diverse diensten via ons kantoor afneemt op deze manier ontvang je een interessante korting.

Inhoud alles-in-1-pakket

Met de complete aankoopbegeleiding van het alles-in-1-woonadvies regelen wij voor je alles rondom de aankoop van jouw huis. Vanaf de eerste bezichtiging tot en met het afsluiten van de hypotheek:

Wil je meer weten?

Stuur ons een bericht of bel ons op

Woningwaarde weten?

Ben jij van plan je huis te verkopen en ben je benieuwd naar de waarde van jouw woning? We helpen je graag! Laat jouw gegevens achter en we nemen snel contact met je op! Kun je niet wachten? Bel 040 820 0020

uw bericht is verzonden

bedankt

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Kan je niet wachten? Bel 040- 820 00 20