Wij zijn Hypodomus

Jouw persoonlijke makelaar.

Ons doel is om jouw woondromen werkelijkheid te laten worden. Met passie, expertise en een vleugje humor helpen we je bij het vinden van jouw ideale thuis, ondersteunen we je tijdens de verkoop van je woning en helpen we je bij alle andere vraagstukken die om de hoek komen kijken gedurende jouw avontuur. Bij Hypodomus Makelaars zijn we meer dan alleen een makelaar; wij zijn jouw partner in elke stap in jouw reis. 

Ons bevlogen en enthousiaste team zit vol met ervaring en expertise. Wij kunnen niet wachten om voor je aan de slag te gaan en een positief resultaat te realiseren.  Maak kennis met de mensen achter Hypodomus Makelaars! lacsap1212

Pascal Vlemmix

NVM Makelaar – Taxateur | RM-RT

directeur – eigenaar

Ik, Pascal Vlemmix ben woonachtig in het bruisende Eindhoven. In het weekend geniet ik graag samen met mijn gezin van de Eindhovense horeca als een ware bourgondiër. Daarnaast kun je me altijd tegenkomen bij de wedstrijden van PSV of langs de lijn van Oranje-Rood wanneer mijn dochter aan het spelen is.

Inmiddels ben ik al meer dan 21 jaar makelaar en sinds 2011 trotse eigenaar van Hypodomus. Het was midden in de financiële crisis toen ik de stap maakte om Hypodomus Makelaars over te nemen en geheel naar mijn eigen hand te zetten. Alles wat ik hier doe, dat doe ik met volledige overgave. Het is mijn passie om je perfect te begeleiden bij één van de grootste aankopen en/of verkopen van je leven.

De meerwaarde van een woning creëer je door te kijken als een kritische koper.

Edwin Vos

KRMT Makelaar

Ik ben Edwin Vos en geboren in Veldhoven. De afgelopen jaren woonde ik in het centrum van Eindhoven en heb ik veel ervaring opgedaan bij een regionaal NVM makelaarskantoor wat net als Hypodomus in het centrum van Eindhoven is gevestigd. Onlangs ben ik weer terug verhuisd naar mijn geboortedorp. Buiten mijn professionele leven als makelaar KRMT,  houd ik erg van fotografie. Ook loop ik graag hard, wat mij helpt de Brainport regio vanuit een ander perspectief te bekijken.  Ik heb de groei van deze regio constant van dichtbij meegemaakt. De kansen die hier liggen zijn legio! 

Ik waardeer het teamwork bij Hypodomus Makelaars enorm. Ik geloof in gezamenlijk succes en streef ernaar om elke klant een ervaring te bieden die zowel professioneel als persoonlijk is.

Verkopen van jouw huis, begint met de tijd nemen voor jouw verhaal.

Bowin van Gils

KRMT Makelaar | I.O.

Bowin, is onze nieuwste collega, heeft 3 jaar ervaring als makelaar en was voorheen actief op het gebied van WOZ-taxaties. Met zijn expertise en toewijding aan de vastgoedsector heeft Bowin in een korte tijd een sterke basis opgebouwd in het vakgebied. Zijn ervaring stelt hem in staat om klanten goed te adviseren en te begeleiden bij het koop- of verkoopproces van hun woning.

Bowin, geboren en getogen in de regio, kent de lokale markt als geen ander. Hij begrijpt de unieke eigenschappen van elke buurt en kan klanten helpen bij het vinden van hun ideale thuis. Zijn passie voor vastgoed wordt aangevuld met een scherp oog voor detail en een proactieve aanpak.

Bij Hypodomus Makelaars is teamwork van onschatbare waarde en Bowin draagt hier actief aan bij. Hij gelooft in het belang van samenwerking en streeft ernaar om elke klant een naadloze en persoonlijke ervaring te bieden.

Iedereen die komt bezichtigen krijgt een eerlijk verhaal.

Pieter Vriends

NVM Makelaar – Taxateur | RM-RT

regio Deurne

Als geboren en getogen Deurnenaar, woonachtig in de wijk Zeilberg, ben ik uiteraard goed bekend in deze regio en sta ik altijd voor je klaar. Ook buiten Deurne heb ik de nodige ervaring om je perfect te kunnen helpen als NVM makelaar en gecertificeerd taxateur. Bij de koop en verkoop van een huis gaat het om meer dan een stapel stenen. Het is vaak de emotie die de overhand neemt. Het is mijn taak om de emotie uit de onderhandeling te halen. Dit doe ik graag op een realistische en nuchtere manier.

Als zelfstandig NVM makelaar en taxateur werk ik samen met het team van Hypodomus Makelaars. Ik ervaar een sterke binnendienst die mij en mijn werkzaamheden kunnen ondersteunen als een enorme plus. Hierdoor kan ik mezelf 100% concentreren op wat ik leuk vindt, makelen!

Een bod uitbrengen is spannend, dus hou je bieders op de hoogte.

Lieneke Versteegen

Office Manager – Commercieel Medewerker

Als creatieve en bezige bij past de rol als office manager bij Hypodomus mij goed, ik ga namelijk altijd voor perfectie. Met mijn 17 ervaringsjaren in de makelaardij ben ik verantwoordelijk voor de meest uiteenlopende zaken op onze binnendienst van ons makelaarskantoor. Wij gaan altijd voor een 10 bij onze Funda eindbeoordelingen. Ik weet inmiddels dat voor sommigen opdrachtgevers een 8 ook een 10 is en daar zijn we natuurlijk ook heel blij mee. 

Het werk op een groter NVM makelaarskantoor zoals bij Hypodomus Makelaars in Eindhoven kan soms erg druk en hectisch zijn. Maar geen nood! want wij hebben onze processen goed ingericht en gelukkig word ik perfect ondersteund door mijn collega’s. Samen zorgen wij ervoor dat niemand hinder ervaart van een drukke dag bij Hypodomus makelaars. Wil je meer weten over onze werkwijze? Ik help je graag verder.

Het blijft een kick om onze opdrachtgevers te voorzien van goed advies.

Marleen Vlemmix

Vastgoedstylist 

Als trotse moeder van 2 kinderen en een man als makelaar ben ik écht altijd aan het werk. Ik zorg er bij Hypodomus voor dat elke woning perfect gepresenteerd wordt.

Mijn ervaring leert inmiddels dat het positieve effect van vastgoedstyling zich altijd uitbetaald! Dit zorgt ervoor dat de mogelijke koper “beter door de zaken heen kan kijken”. Het bespaart je tijd en levert een betere verkoopprijs op. Ik ben een gecertificeerd vastgoedstylist met een onafhankelijk keurmerk afgegeven door House of KIKI. Daarnaast ben ik achter de schermen verantwoordelijk voor de financiële administratie.

Styling is vaak letten op details die het verschil kunnen maken.

Anka Baudoin

Commercieel Medewerker Binnendienst

Ik ben met Hypodomus in aanraking gekomen omdat ik mijn woning wilde verkopen en een nieuwe woning wilde kopen samen met mijn vriend. Wat een leuk bedrijf, hier wilde ik wel werken dacht ik toen ik de vacature tegenkwam. Ik heb dan ook direct gesolliciteerd en daar nog geen seconde spijt van.

Ik word blij van de fijne gesprekken met klanten en de vrolijkheid als een woning verkocht of (aan)gekocht wordt. Maar ook van de verhalen en de openheid van die mensen. Het geeft mij een enorm goed gevoel en veel energie als ik hen goed kan helpen. Ik plan de afspraken in, stel de koopovereenkomsten en brochures op verder ben ik een echte duizendpoot binnen het team. Die rol past mij perfect en mijn collega’s kunnen altijd bij me terecht voor hulp.

Bij een samenwerking is elkaar werkelijk aanvoelen erg belangrijk.

Fem Damhuis

Commercieel Medewerker Binnendienst

Fem is met haar rijke verleden bij een NVM-makelaar in Eindhoven en haar latere uitstap naar de retail in het hoogste segment, in korte tijd een onmisbare schakel in het team van Hypodomus Makelaars geworden. Ze miste de dynamiek van de makelaardij en keerde terug naar haar passie.

Als commercieel medewerker bij Hypodomus Makelaars, combineert Fem een jarenlange ervaring in de makelaardij met haar streven naar perfectie. Verantwoordelijk voor uiteenlopende werkzaamheden in de binnendienst, streeft Fem altijd naar de hoogste klanttevredenheid. Ze wordt gewaardeerd om haar veelzijdigheid en toewijding en maakt elke dag een verschil voor zowel onze opdrachtgevers als haar collega’s.

Binnenkort staat hier een leuke foto

Woningwaarde weten?

Ben jij van plan je huis te verkopen en ben je benieuwd naar de waarde van jouw woning? We helpen je graag! Laat jouw gegevens achter en we nemen snel contact met je op! Kun je niet wachten? Bel 040 820 0020

uw bericht is verzonden

bedankt

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Kan je niet wachten? Bel 040- 820 00 20