BEL ONS

Wij zijn Hypodomus

Jouw makelaar.

Ons doel is om jouw woondromen werkelijkheid te laten worden. Met passie, expertise en een vleugje humor helpen we je bij het vinden van jouw ideale thuis, ondersteunen we je tijdens de verkoop van je woning en helpen we je bij alle andere vraagstukken die om de hoek komen kijken gedurende jouw avontuur. Bij Hypodomus Makelaars zijn we meer dan alleen een makelaar; wij zijn jouw partner in elke stap in jouw reis. 

Ons bevlogen en enthousiaste team zit vol met ervaring en expertise. Wij kunnen niet wachten om voor je aan de slag te gaan en een positief resultaat te realiseren.  Maak kennis met de mensen achter Hypodomus Makelaars!

Pascal Vlemmix

NVM Makelaar – Taxateur | RM-RT

directeur – eigenaar

Ik, Pascal Vlemmix ben woonachtig in het bruisende Eindhoven. In het weekend geniet ik graag samen met mijn gezin van de Eindhovense horeca als een ware bourgondiër. Daarnaast kun je me altijd tegenkomen bij de wedstrijden van PSV of langs de lijn van Oranje-Rood wanneer mijn dochter aan het spelen is.

Inmiddels ben ik al meer dan 21 jaar makelaar en sinds 2011 trotse eigenaar van Hypodomus. Het was midden in de financiële crisis toen ik de stap maakte om Hypodomus Makelaars over te nemen en geheel naar mijn eigen hand te zetten. Alles wat ik hier doe, dat doe ik met volledige overgave. Het is mijn passie om je perfect te begeleiden bij één van de grootste aankopen en/of verkopen van je leven.

De meerwaarde van een woning creëer je door te kijken als een kritische koper.

Erwin Verhoeven

NVM Makelaar – Taxateur | RM-RT

Hallo, ik ben Erwin Verhoeven, de hele dag genietend van de bruisende stad, na werktijd te vinden in de rust van één van de omliggende dorpen. Daar ben ik vaak te vinden langs en op het hockeyveld, op het terras of gewoon lekker in de eigen tuin. Is er dan nog wat tijd over trek ik er graag op uit op mijn racefiets of mountainbike door de brabantse natuur.

Naast makelaar ben ik gelukkig getrouwd met een vastgoed-dame en de trotse vader van een geweldige zoon en dochter. Bakstenen en dakpannen zijn een rode draad in ons gezin. Sinds 2001 ben ik gecertificeerd NVM Makelaar en Meester Taxateur. Samen met een geweldig team, blijft het een kick om de opdrachtgever te voorzien van een open en eerlijk advies. Mijn motto “Doe wat je zegt en zeg wat je doet” dan komt het met het resultaat zeker weten goed!

Iedereen die komt bezichtigen krijgt een eerlijk verhaal.

Edwin Vos

KRMT Makelaar

Ik ben Edwin Vos en geboren in Veldhoven. De afgelopen jaren woonde ik in het centrum van Eindhoven en heb ik veel ervaring opgedaan bij een regionaal NVM makelaarskantoor. Onlangs ben ik weer verhuisd naar mijn geboortedorp. Buiten mijn professionele leven als makelaar KRMT,  houd ik erg van fotografie. Ook loop ik graag hard, wat mij helpt de Brainport regio vanuit een ander perspectief te bekijken.  Ik heb de groei van deze regio constant van dichtbij meegemaakt. De kansen die hier liggen zijn legio! 

Ik waardeer het teamwork bij Hypodomus Makelaars enorm. Ik geloof in gezamenlijk succes en streef ernaar om elke klant een ervaring te bieden die zowel professioneel als persoonlijk is. 

Verkopen van jouw huis, begint met de tijd nemen voor jouw verhaal.

Pieter Vriends

NVM Makelaar – Taxateur | RM-RT

regio Deurne

Als geboren en getogen Deurnenaar, woonachtig in de wijk Zeilberg, ben ik uiteraard goed bekend in deze regio en sta ik altijd voor je klaar. Ook buiten Deurne heb ik de nodige ervaring om je perfect te kunnen helpen als NVM makelaar en gecertificeerd taxateur. Bij de koop en verkoop van een huis gaat het om meer dan een stapel stenen. Het is vaak de emotie die de overhand neemt. Het is mijn taak om de emotie uit de onderhandeling te halen. Dit doe ik graag op een realistische en nuchtere manier.

Als zelfstandig NVM makelaar en taxateur werk ik samen met het team van Hypodomus Makelaars. Ik ervaar een sterke binnendienst die mij en mijn werkzaamheden kunnen ondersteunen als een enorme plus. Hierdoor kan ik mezelf 100% concentreren op wat ik leuk vindt, makelen!

Een bod uitbrengen is spannend, dus hou je bieders op de hoogte.

lieneke Versteegen

Office Manager – Commercieel Medewerker

Als creatieve en bezige bij past de rol als office manager bij Hypodomus mij goed, ik ga namelijk altijd voor perfectie. Met mijn 17 ervaringsjaren in de makelaardij ben ik verantwoordelijk voor de meest uiteenlopende zaken op onze binnendienst van ons makelaarskantoor. Wij gaan altijd voor een 10 bij onze Funda eindbeoordelingen. Ik weet inmiddels dat voor sommigen opdrachtgevers een 8 ook een 10 is en daar zijn we natuurlijk ook heel blij mee. 

Het werk op een groter NVM makelaarskantoor zoals bij Hypodomus Makelaars in Eindhoven kan soms erg druk en hectisch zijn. Maar geen nood! want wij hebben onze processen goed ingericht en gelukkig word ik perfect ondersteund door mijn collega’s. Samen zorgen wij ervoor dat niemand hinder ervaart van een drukke dag bij Hypodomus makelaars. Wil je meer weten over onze werkwijze? Ik help je graag verder.

Het blijft een kick om onze opdrachtgevers te voorzien van goed advies.

Marleen Vlemmix

Vastgoedstylist 

Als trotse moeder van 2 kinderen en een man als makelaar ben ik écht altijd aan het werk. Ik zorg er bij Hypodomus voor dat elke woning perfect gepresenteerd wordt.

Mijn ervaring leert inmiddels dat het positieve effect van vastgoedstyling zich altijd uitbetaald! Dit zorgt ervoor dat de mogelijke koper “beter door de zaken heen kan kijken”. Het bespaart je tijd en levert een betere verkoopprijs op. Ik ben een gecertificeerd vastgoedstylist met een onafhankelijk keurmerk afgegeven door House of KIKI. Daarnaast ben ik achter de schermen verantwoordelijk voor de financiële administratie.

Styling is vaak letten op details die het verschil kunnen maken.

Anka Baudoin

Commercieel Medewerker Binnendienst

Sinds kort is ons team versterkt door Anka. Ik ben met Hypodomus in aanraking gekomen omdat ik mijn woning wilde verkopen en een nieuwe woning wilde kopen samen met mijn vriend. Wat een leuk bedrijf, hier wilde ik wel werken dacht ik toen ik de vacature tegenkwam. Ik heb dan ook direct gesolliciteerd en daar nog geen seconde spijt van.

Ik word blij van de fijne gesprekken met klanten en de vrolijkheid als een woning verkocht of (aan)gekocht wordt. Maar ook van de verhalen en de openheid van die mensen. Het geeft mij een enorm goed gevoel en veel energie als ik hen goed kan helpen. Ik plan de afspraken in, stel de koopovereenkomsten en brochures op verder ben ik een echte duizendpoot binnen het team. Die rol past mij perfect en mijn collega’s kunnen altijd bij me terecht voor hulp.

Bij een samenwerking is elkaar werkelijk aanvoelen erg belangrijk.

Vacature

Office Manager, Commercieel Medewerker Binnendienst

Wij zijn per direct (vanaf 1 december 2023) op zoek naar een office manager / commerciële medewerk(st)er binnendienst

Iedereen weet momenteel wel iets af van de ‘huizengekte’ in Nederland. Een woning tekort, stijgende en dalende huizenprijzen en natuurlijk veel starters die graag hun eerste woning willen kopen. Kortom, er is altijd genoeg uitdaging in de makelaardij!

Ons gezellige kantoor, Hypodomus Makelaars in Eindhoven, bestaat bijna 15 jaar. In deze tijd groeide Hypodomus Makelaars uit tot het bekende en bloeiende bedrijf dat het nu is. In de afgelopen jaren hebben we als team een mooie portefeuille met leuke opdrachtgevers opgebouwd en bemiddelen we dagelijks bij de aan- en verkoop van particulier onroerend goed in Eindhoven en omstreken. We zijn trots op het fijne contact met onze opdrachtgevers en het vertrouwen dat ze in ons hebben.

Wordt jij onze nieuwe collega?

Woningwaarde weten?

Ben jij van plan je huis te verkopen en ben je benieuwd naar de waarde van jouw woning? We helpen je graag! Laat jouw gegevens achter en we nemen snel contact met je op! Kun je niet wachten? Bel 040 820 0020

uw bericht is verzonden

bedankt

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Kan je niet wachten? Bel 040- 820 00 20