BEL ONS

Wij zijn Hypodomus

Jouw persoonlijke NVM makelaar.

Ons doel is om jouw woondromen werkelijkheid te laten worden. Met passie, expertise en een vleugje humor helpen we je bij het vinden van jouw ideale thuis, ondersteunen we je tijdens de verkoop van je woning en helpen we je bij alle andere vraagstukken die om de hoek komen kijken gedurende jouw avontuur. Bij Hypodomus Makelaars zijn we meer dan alleen een makelaar; wij zijn jouw partner in elke stap in jouw reis. 

Ons bevlogen en enthousiaste team zit vol met ervaring en expertise. Wij kunnen niet wachten om voor je aan de slag te gaan en een positief resultaat te realiseren.  Maak kennis met de mensen achter Hypodomus Makelaars! 

Pascal Vlemmix

NVM Register Makelaar – Taxateur | RM-RT

directeur – eigenaar  (06-11015364)

Woonachtig in het bruisende Eindhoven geniet ik graag in het weekend samen met mijn gezin van de Eindhovense horeca als een ware bourgondiër. Daarnaast kun je me altijd tegenkomen bij de wedstrijden van PSV of langs de lijn van Oranje-Rood wanneer mijn dochter aan het spelen is.

Inmiddels ben ik al meer dan 21 jaar makelaar en sinds 2011 trotse eigenaar van Hypodomus. Het was midden in de financiële crisis toen ik de stap maakte om Hypodomus Makelaars over te nemen en geheel naar mijn eigen hand te zetten. Alles wat ik hier doe, dat doe ik met volledige overgave. Het is mijn passie om je perfect te begeleiden bij één van de grootste aankopen en/of verkopen van je leven.

Pascal Vlemmix NVM Makelaar en Taxateur

De meerwaarde van een woning creëer je door te kijken als een kritische koper.

Edwin Vos

NVM Makelaar | Wonen (06-82548565)

Aangenaam! Ik ben Edwin Vos en geboren en getogen Veldhovenaar. Recent ben ik weer terugverhuisd naar mijn geboortedorp. Daarvoor heb ik jarenlang in het centrum van Eindhoven gewoond, waardoor ik de stad ken als geen ander.

Met mijn passie voor vastgoed en huisvesting heb ik de afgelopen jaren al heel wat kandidaten blij mogen maken. Hiervoor heb ik namelijk veel ervaring mogen opdoen bij een regionaal NVM makelaarskantoor. Streven naar de beste transactie, daar krijg ik energie van!

Ik waardeer het teamwork bij Hypodomus Makelaars enorm. Ik geloof in gezamenlijk succes en streef ernaar om elke klant een ervaring te bieden die zowel professioneel als persoonlijk is. Bij Hypodomus zit ik dan ook helemaal op mijn plek!

Graag ga ik zowel het aan- als verkoopproces voor je aan. Zie ik je snel?

Verkopen van jouw huis, begint met de tijd nemen voor jouw verhaal.

Bowin van Gils

NVM Makelaar IO | Wonen (06-82760997)

Mijn naam is Bowin van Gils, geboren in Geldrop en goed bekend in Eindhoven. Een aanzienlijk deel van mijn studie heb ik in deze stad voltooid, wat mijn wens om hier als makelaar te werken heeft versterkt.

Na het afronden van mijn studie in Real Estate en Facility Management, ben ik begonnen als makelaar waarbij ik verantwoordelijk was voor een breed scala aan activiteiten, van binnendienst tot de complexere taken van een ervaren makelaar bij een regionaal makelaarskantoor.

De overstap naar het dynamische Eindhoven biedt nieuwe perspectieven en mogelijkheden binnen de vastgoedsector. Het beroep van makelaar trekt mij aan vanwege de dynamische aard van het werk en de mogelijkheid om vraag en aanbod bij elkaar te brengen. Het begeleiden van mensen naar hun volgende levensfase of droomhuis is wat mij dagelijks motiveert en inspireert om het beste voor mijn cliënten te bereiken.

Iedereen die komt bezichtigen krijgt een eerlijk verhaal.

Pieter Vriends

NVM Register Makelaar – Taxateur | RM-RT

regio Deurne (06-23436644)

Als geboren en getogen Deurnenaar, woonachtig in de wijk Zeilberg, ben ik uiteraard goed bekend in deze regio en sta ik altijd voor je klaar. Ook buiten Deurne heb ik de nodige ervaring om je perfect te kunnen helpen als NVM makelaar en gecertificeerd taxateur. Bij de koop en verkoop van een huis gaat het om meer dan een stapel stenen. Het is vaak de emotie die de overhand neemt. Het is mijn taak om de emotie uit de onderhandeling te halen. Dit doe ik graag op een realistische en nuchtere manier.

Als zelfstandig NVM makelaar en taxateur werk ik samen met het team van Hypodomus Makelaars. Ik ervaar een sterke binnendienst die mij en mijn werkzaamheden kunnen ondersteunen als een enorme plus. Hierdoor kan ik mezelf 100% concentreren op waar ik goed in ben: makelen!

Een bod uitbrengen is spannend, dus hou je bieders op de hoogte.

Lieneke Versteegen

Commercieel Medewerker Binnendienst

Als creatieve en bezige bij past de rol als office manager bij Hypodomus mij goed, ik ga namelijk altijd voor perfectie. Met mijn 17 ervaringsjaren in de makelaardij ben ik verantwoordelijk voor de meest uiteenlopende zaken op onze binnendienst van ons makelaarskantoor. Wij gaan altijd voor een 10 bij onze Funda eindbeoordelingen. Ik weet inmiddels dat voor sommigen opdrachtgevers een 8 ook een 10 is en daar zijn we natuurlijk ook heel blij mee. 

Het werk op een groter NVM makelaarskantoor zoals bij Hypodomus Makelaars in Eindhoven kan soms erg druk en hectisch zijn. Maar geen nood! want wij hebben onze processen goed ingericht en gelukkig word ik perfect ondersteund door mijn collega’s. Samen zorgen wij ervoor dat niemand hinder ervaart van een drukke dag bij Hypodomus makelaars. Wil je meer weten over onze werkwijze? Ik help je graag verder.

Het blijft een kick om onze opdrachtgevers te voorzien van goed advies.

Marleen Vlemmix

Office Manager | Vastgoedstylist 

Als trotse moeder van 2 kinderen en een man als makelaar ben ik écht altijd aan het werk. Ik zorg er bij Hypodomus voor dat elke woning perfect gepresenteerd wordt.

Mijn ervaring leert inmiddels dat het positieve effect van vastgoedstyling zich altijd uitbetaald! Dit zorgt ervoor dat de mogelijke koper “beter door de zaken heen kan kijken”. Het bespaart je tijd en levert een betere verkoopprijs op. Ik ben een gecertificeerd vastgoedstylist met een onafhankelijk keurmerk afgegeven door House of KIKI. Daarnaast ben ik achter de schermen verantwoordelijk voor de financiële administratie.

Styling is vaak letten op details die het verschil kunnen maken.

Anka Baudoin

Commercieel Medewerker Binnendienst

Ik ben met Hypodomus in aanraking gekomen omdat ik mijn woning wilde verkopen en een nieuwe woning wilde kopen samen met mijn vriend. Wat een leuk bedrijf, hier wilde ik wel werken dacht ik toen ik de vacature tegenkwam. Ik heb dan ook direct gesolliciteerd en daar nog geen seconde spijt van.

Ik word blij van de fijne gesprekken met klanten en de vrolijkheid als een woning verkocht of (aan)gekocht wordt. Maar ook van de verhalen en de openheid van die mensen. Het geeft mij een enorm goed gevoel en veel energie als ik hen goed kan helpen. Ik plan de afspraken in, stel de koopovereenkomsten en brochures op verder ben ik een echte duizendpoot binnen het team. Die rol past mij perfect en mijn collega’s kunnen altijd bij me terecht voor hulp.

Bij een samenwerking is elkaar werkelijk aanvoelen erg belangrijk.

Fem Damhuis

Commercieel Medewerker Binnendienst

Sinds kort mag ik met veel plezier deel uitmaken van het Hypodomus team. In het verleden heb ik al een aantal jaren ervaring op mogen doen bij een andere NVM-makelaar in Eindhoven. Na een uitstap binnen de retail in het luxe segment ben ik nu weer terug van weggeweest op de binnendienst van de makelaardij waar mijn passie ligt.

Als commercieel medewerker bij Hypodomus ben ik verantwoordelijk voor uiteenlopende werkzaamheden in de binnendienst. Ik geniet ik van de dynamiek van deze sector waar geen enkele dag hetzelfde is. Als team streven we bij Hypodomus samen naar perfectie en de hoogste klanttevredenheid. Elke dag het verschil kunnen maken voor onze klanten en voor mijn collega’s dat geeft mij energie.

Er elke dag zijn voor onze klanten en alles soepel laten verlopen.

Woningwaarde weten?

Ben jij van plan je huis te verkopen en ben je benieuwd naar de waarde van jouw woning? We helpen je graag! Laat jouw gegevens achter en we nemen snel contact met je op! Kun je niet wachten? Bel 040 820 0020

uw bericht is verzonden

bedankt

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Kan je niet wachten? Bel 040- 820 00 20