Verkoopmakelaar Eindhoven.

Ben je van plan om je woning te verkopen en ben je op zoek naar een betrokken verkoopmakelaar in de altijd bruisende lichtstad? Met veel plezier staan we voor je klaar om jou te helpen tijdens het verkoopproces. Wij kunnen niet wachten om voor je aan de slag te gaan om jouw woning onder de beste voorwaarden te verkopen. 

Vertrouw op onze expertise en passie voor de vastgoedmarkt in Eindhoven. Samen zetten we de stappen naar een succesvolle verkoop van jouw woning. Wij zijn jouw bevlogen verkoopmakelaar in de regio Eindhoven.

Wij houden onze dienstverlening zo laagdrempelig en transparant mogelijk. Daarnaast werken we ook buiten reguliere kantoortijden en helpen we je graag in de avonden en op zaterdag. Onze NVM verkoopmakelaars hebben maar één doel: je woning zo snel en vooral goed mogelijk, dus met de best mogelijke voorwaarden verkopen.

 • Dé makelaar van Eindhoven en omstreken.
 • Specialist in woningpresentatie altijd voorzien nieuwste media
 • Gemiddelde is verkooptermijn vaak sneller dan verwacht
 • Uitstekende verkoopresultaten in Eindhoven
 • Verkoopafspraken in de avonduren en op zaterdag

Werkwijze verkoopmakelaar Eindhoven

Vanaf het eerste contact aan de telefoon of bij je thuis tot en met het bezoek aan de notaris zijn wij er voor jou. Wij luisteren naar je toekomstplannen, wensen en stellen vragen. Soms zijn dat lastige of kritische vragen, maar zo komen wij erachter wat voor jou de meest ideale oplossing is. Soms is dat niet de oplossing die op het eerste gezicht het meest voor de hand ligt. Soms is het zelfs een oplossing die niet meteen leuk is, maar die uiteindelijk wel voor je het beste uitpakt.

 

Gedurende het verkooptraject adviseren wij je en houden wij alle financiële, juridische en bouwkundige aspecten in de gaten. We regelen, in perfecte samenwerking met jou, wat er geregeld moet worden. Wij nemen waar nodig zelf het initiatief, maar we doen alles in overleg en houden je volledig op de hoogte. Wij zorgen dat je tijdens het hele aan- of verkooptraject precies weet waar je aan toe bent.

Woningpresentatie.

Onze onafhankelijke klantenbeoordelingen op Funda en op diverse beoordelings websites laten zien dat we exact weten wat bepalende factoren zijn die bijdragen aan de verkoop van je woning. Belangrijk onderdeel van de verkoopstrategie is de presentatie van je woning. Met een perfecte presentatie bereiken we een groot publiek van potentiële huizenkopers. Onze binnendienst in samenwerking met de makelaars zorgen ervoor dat je woning wordt gepresenteerd met onder andere 360-graden foto’s, ingescande digitale plattegronden en een realistische videotour voor een eerste kennismaking met de woning doormiddel van een online bezichtiging.

 

 • Een uitgebreide “glossy magazine” verkoopbrochure (incl. foto’s van een professionele fotograaf)
 • Een prominente vermelding op Funda.nl voorzien van alle beschikbare media producten
 • Een uitgebreide presentatie op onze eigen website
 • Onbeperkt aantal 360-graden foto’s en hoogte foto
 • Videotour voor online bezichtiging
 • Digitale plattegronden
 • Een digitale etalage presentatie bij ons kantoor
 • Opvallende te koop borden (optioneel met verlichting)
 • Een mediapakket inclusief gratis social media plaasting
 • Het beste online bereik (Facebook 8.500+) van alle NVM makelaars in de regio Eindhoven

Heb je vragen?

Stuur ons een bericht of bel ons op

Een afspraak maken.

Effectieve verkoopstrategie

Hypodomus Makelaars is geen traditionele verkoopmakelaar; we werken ook buiten reguliere kantoortijden en helpen je graag in de avond en op zaterdag. Met onze transparante dienstverlening zorgen we dat je met een goed gevoel jouw huis verkoopt. We stellen in overleg met je een effectieve verkoopstrategie op. Als we samen de verkoopstrategie hebben bepaald, heb je nergens meer omkijken naar en zorgen onze makelaars voor het complete verkoopproces.

Dé verkoopmakelaar van Eindhoven

Wij zijn dé makelaar van Eindhoven. Al jarenlang bewijzen onze klantbeoordelingen dat we ons werk goed doen. Op Funda lees je de echte ervaringen van opdrachtgevers met onze makelaars. Meer informatie over makelaar Hypodomus Eindhoven.


Groot
klantenbestand

Hypodomus Makelaars heeft een zeer groot en actueel krantenbestand opgebouwd, waardoor we heel snel een match kunnen maken tussen koper en verkoper. Soms nog voordat een huis officieel op Funda komt.


Meerdere
vestigingen

Omdat we meerdere vestigingen hebben, is onze slagkracht groot. Onze makelaars wisselen onderling veel informatie uit, waardoor zij allemaal zeer goed op de hoogte zijn van de snel veranderende woningmarkt. Hierdoor ontdekken we vaak als eerste trends waar we direct op inspelen en waar onze klanten ook direct van profiteren.


Groot
online bereik

Hypodomus Makelaars zet naast de traditionele kanalen ook online zwaar in, bijvoorbeeld via sociale media en online advertising. Hierdoor krijgt ons aanbod een bijzonder groot bereik via internet. Dat is aantrekkelijk voor verkopers, want hoe meer mogelijke kopers zien dat jouw woning te koop is, hoe groter de kans op een snelle en betere verkoop is.

Indien gewenst kunnen wij jouw woning ook via online advertenties meer zichtbaarheid geven. Dankzij onze strategische aanpak komen de verkoopwoningen direct onder de aandacht bij een grote groep relevante woningzoekers. Vaak zijn er al bezichtigingen voor de woning op Funda staat.


Contact opnemen
met Hypodomus makelaars

Wil je meer weten of een afspraak maken met één van onze makelaars? Wij verwelkomen je graag voor een persoonlijk gesprek. Vul hieronder je gegevens in, of bel tijdens kantooruren naar 040 – 820 0020. Ook voor het kopen van een huis met een aankoopmakelaar kun je bij ons terecht.

Verkoopmakelaar Eindhoven

Transparantie

Een frequente en transparante communicatie tijdens het verkooptraject is essentieel. Wij evalueren regelmatig met je het verkooptraject en indien nodig stellen we de verkoopstrategie bij. Wij begeleiden je tijdens het gehele verkoopproces; van het moment dat je de verkoopakte tekent tot en met de inspectie en het transport van de woning.

Open en transparante werkwijze
Duidelijke communicatie tijdens het verkooptraject
Regelmatige evaluatie van de verkoopstrategie

Woningwaarde weten?

Ben jij van plan je huis te verkopen en ben je benieuwd naar de waarde van jouw woning? We helpen je graag! Laat jouw gegevens achter en we nemen snel contact met je op! Kun je niet wachten? Bel 040 820 0020

uw bericht is verzonden

bedankt

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Kan je niet wachten? Bel 040- 820 00 20