BEL ONS

Huis verkopen.

Ben je van plan om je woning te verkopen? Dan breekt er een spannende tijd aan waar er veel op je af komt. Maar geen zorgen! Met Hypodomus Eindhoven schakel je een betrouwbare, ervaren maar bovenal betrokken partner in die je begeleidt bij elke stap binnen het verkoopproces. Wij gooien het verkopen van jouw woning over een andere boeg en presenteren jouw woning op een creatieve en daadkrachtige manier!

Wij verkopen de woning altijd onder de beste voorwaarden, met jouw wensen als onze leidraad. Ons enthousiaste team staat graag voor je klaar om je te assisteren tijdens de verkoop. Samen maken we van de verkoop van jouw woning een succesverhaal dat aan al jouw verwachtingen voldoet!

Wil jij een huis verkopen
in Eindhoven of omgeving?

Maak nu kennis met de makelaar uit Eindhoven die woningverkoop over een andere boeg gooit. Wij willen vooral geen traditionele makelaar zijn!  Wij zijn vernieuwend in het verkopen van woningen, zeer actief op het gebied van woningmarketing en als specialist in woningpresentatie hebben wij een uitgebreid netwerk van potentiële huizenkopers. Uiteraard weten wij dan ook elk huis snel te verkopen tegen de voor jou beste voorwaarden.

Hypodomus makelaars is:

  • Dé  makelaar van Eindhoven bestaande bouw
  • Samen bepalen we de meest effectieve verkoopstrategie
  • Duidelijke en open communicatie met alle partijen
  • Wij verkopen je woning met een beter resultaat
  • Op afspraak zijn wij ook in de avond en op zaterdag beschikbaar
  • Onze makelaars en medewerkers zijn allemaal NVM gecertificeerd

De beste makelaar om jouw huis te verkopen:

Omdat jij je eigen huis als de beste kent, stellen we samen in overleg met je een verkoopstrategie op. Vervolgens nemen wij je het gehele verkoopproces uit handen, zodat je nergens meer omkijken naar heeft. Wij zorgen dat jou woning een breed publiek huizenzoekers bereikt door naast gebruik te maken van presentatie op Funda.nl, onze website en een mediapakket waarmee je huis ook in de on- en offline (social) media verschijnt. Wij hebben verreweg de meeste volgers op Facebook in de regio die elke dag ons woningaanbod in de gaten houden. Wil je jou woning verkopen? Maak vandaag nog een vrijblijvende afspraak bel of vul ons contactformulier in.

Verkochte huizen.

De huizenmarkt zit alweer een paar jaar in de lift, maar heeft de jaren hiervoor vele tegenslagen gekend. Onze makelaars slagen er al vele jaren in om succesvol huizen te verkopen in Eindhoven en omgeving, bijvoorbeeld in Veldhoven, Waalre en Geldrop. Wij zijn midden in de crisis gestart en hebben ons succes te danken door een moderne en actieve aanpak.

Indien je onderstaand formulier invult dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Een afspraak maken.

Wat je als huizenverkoper moet weten.

Wij begrijpen dat je veel vragen heeft als je een woning wilt verkopen. De verkooptermijn, de waarde van de woning en de kosten van de makelaar zijn vragen die vaak aan onze makelaars gesteld worden. Hieronder lees je het antwoord op de meest gestelde vragen. Als je vraag er niet bij staat, neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag bij de verkoop van je woning.

 

Hoe snel wordt mijn woning verkocht?

De snelheid waarmee wij je huis verkopen is afhankelijk van vele factoren, waaronder het afwerkingsniveau van woning, de oppervlakte van de woning en het perceel, de locatie, de omliggende factoren en de vraag op de woningmarkt. Vanzelfsprekend stellen we een verkoopstrategie op om je huis zo snel mogelijk te verkopen. Ook evalueren we de strategie regelmatig, zodat we deze waar nodig direct kunnen bijsturen.

Afgelopen twaalf maanden hebben we ruim 230 woningen verkocht met een zeer snelle verkooptermijn. Omdat we een groot netwerk van potentiële huizenkopers hebben, verkopen we ook regelmatig woningen binnen één à twee weken, of soms zelfs binnen één dag.

 

Wat is de waarde van mijn huis?

De waarde van je huis is afhankelijk van de kenmerken van het huis en de locatie in Eindhoven of omgeving. Vanzelfsprekend wordt alles in het werk gesteld om je huis tegen de best mogelijke voorwaarden te verkopen.

 

Wat kost de makelaar van Hypodomus?

De tarieven van onze verkoopmakelaar zijn zeer marktconform. Neem contact op met ons kantoor voor vragen, een offerte of meer informatie.

 

Wat doet de makelaar allemaal?

Onze verkoopmakelaar zetten alle middelen in om je huis tegen het beste resultaat te verkopen. Daarbij maken we gebruik van onze kennis en ervaring met effectieve verkoopstrategieën en diverse on- en offline kanalen om jouw huis bij een breed publiek onder de aandacht te brengen.

Heb je vragen?

Stuur ons een bericht of bel ons op

Woningwaarde weten?

Ben jij van plan je huis te verkopen en ben je benieuwd naar de waarde van jouw woning? We helpen je graag! Laat jouw gegevens achter en we nemen snel contact met je op! Kun je niet wachten? Bel 040 820 0020

uw bericht is verzonden

bedankt

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Kan je niet wachten? Bel 040- 820 00 20