Dé taxateur.

Hypodomus Taxaties Eindhoven is de NWWI taxateur voor woningen in en rondom Eindhoven. Met onze jarenlange ervaring als makelaar in de regio Eindhoven zijn wij de beste keus om jouw woning zo reëel mogelijk te laten taxeren.

Dé taxateur voor jouw taxatie.

Het belang van een goede taxatie wordt nog te vaak onderschat! Een taxatierapport wordt vaak gezien als noodzakelijk kwaad. De taxatie van een woning is een objectieve waardebepaling. Het taxeren is in veel gevallen benodigd voor de aanvraag van een hypotheek. Let op! Indien een taxatie uitgewerkt als een NWWI taxatierapport, niet goed en secuur wordt uitgevoerd en de taxateur onvoldoende tijd en energie hierin kan investeren, dan kunnen de gevolgen enorm zijn voor de opdrachtgever. De bank kan bijvoorbeeld ervoor kiezen geen hypotheek te verstrekken of een extra eigen bijdrage verlangen alvorens een hypotheek te gaan verstrekken.

Het Nederlands Woning Waarde Instituut (NWWI) is een onafhankelijk taxatie instituut dat het uitgebrachte taxatierapport valideert. Zij valideren taxatierapporten van woningen van aangesloten taxateurs en zien erop toe dat elke taxatie uniform en volgens duidelijk richtlijnen is opgesteld. Geldverstrekkers, intermediairs en consumenten krijgen zo heldere, objectieve en betrouwbare woningtaxaties die inzicht geven in de wijze waarop de getaxeerde waarde tot stand is gekomen. Door deze validatie wordt het taxatierapport geaccepteerd door het NHG en alle hypotheek- en  geldverstrekkers. Zonder deze NWWI controle wordt het taxatierapport in veel gevallen niet geaccepteerd.

WAAROM HYPODOMUS – DÉ TAXATEUR

  Marktconform taxatietarief van € 795,- all-in (incl. alle kosten)

  Geen toeslagen voor een extra waarde voor verbouwing of VvE

  Binnen 1 week na de opname een NWWI gevalideerd rapport

  Taxatierapport geaccepteerd door alle geldverstrekkers

  NWWI Taxatie in regio Eindhoven, Helmond en Deurne

  Deskundige en betrouwbare taxateurs

  Begrijpelijk en inzichtelijk taxatierapport

  Rapport online opvraagbaar

  Betaal altijd direct met iDeal en ontvang het taxatierapport

  Papierloos en efficiënt proces

 

 

DOWNLOAD HIER DE UNIFORME VERBOUWINGS-SPECIFICATIE

Vraag hieronder snel en gemakkelijk een NWWI taxatierapport aan

Vragen of eerst een gesprek?

Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze makelaars via telefoonnummer 040 820 0020 of het contactformulier onderaan deze pagina.

Huis laten taxeren

Hypodomus is Dé Makelaar en Dé Taxateur uit Eindhoven en wij denken graag met je mee. Het laten taxeren van je huis in de omgeving van Eindhoven wordt gedaan door een taxateur om de objectieve waarde van een huis te bepalen. De bank kan aan de hand van het taxatierapport beoordelen of een hypothecaire lening al dan niet verantwoord verstrekt kan worden op basis van de aangekochte woning. Omdat wij zelf veel woningen verkopen hebben wij een uitstekend zicht op de recente ontwikkelingen in de markt. Wij werken uitsluitend met validatie instituut NWWI waardoor alle geldverstrekkers onze professionele rapporten zullen accepteren. Een taxateur van Hypodomus Eindhoven hecht veel waarde aan de kwaliteit van een taxatie omdat dit de basis is van veel kostbare beslissingen. Een taxatie kan door ons uitgevoerd worden indien het te taxeren object binnen een straal van 20 kilometer van ons kantoor is gelegen.

De kosten

Hypodomus Makelaars is transparant over de kosten van een taxatie. Wij geven duidelijk aan met welke kosten je rekening dient te houden. De kosten van een taxatie voor het verkrijgen van je financiering zijn fiscaal aftrekbaar en onze tarieven zijn altijd inclusief BTW, kadasterkosten en de validatiekosten van het NWWI. In onze prijs is er rekening mee gehouden dat alle benodigde stukken snel, compleet en digitaal aangeleverd worden. Want zo werken wij zelf ook het liefste. Hiernaast vind je onze kosten voor een gevalideerde NWWI taxatie.

Woningwaarde weten?

Ben jij van plan je huis te verkopen en ben je benieuwd naar de waarde van jouw woning? We helpen je graag! Laat jouw gegevens achter en we nemen snel contact met je op! Kun je niet wachten? Bel 040 820 0020

uw bericht is verzonden

bedankt

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Kan je niet wachten? Bel 040- 820 00 20