BEL ONS

Huis

kopen.

Op zoek naar de woning van je dromen? Bij Hypodomus Makelaars in Eindhoven geloven we in een persoonlijke en daadkrachtige aanpak op zoek naar jouw nieuwe thuis. Wij begrijpen als geen ander dat het kopen van een huis een belangrijke stap is in je leven, dus ondersteunen we je op een energieke wijze om het proces zo soepel en plezierig mogelijk te maken.

Met uitgebreide kennis van de lokale huizenmarkt en een omvangrijk netwerk in de regio Eindhoven, kunnen we jouw droomhuis realiteit maken. Laat ons je inspireren tijdens de zoektocht naar jouw nieuwe woning. 

Hypodomus dé aankoopmakelaar.

Een huis kopen in Eindhoven is een lastige maar absoluut géén onmogelijke opgave in de huidige bijzondere woningmarkt. Creëer kansen en laat je begeleiden door een ervaren aankoopmakelaar van Hypodomus Makelaars uit Eindhoven. Onze aankoopmakelaars hebben veel kennis van de locale huizenmarkt en een omvangrijk netwerk in de Eindhovense regio opgebouwd.

Je krijgt meer voor elkaar met een Hypodomus aankoopmakelaar!

Huis kopen in de regio Eindhoven met hulp van Hypodomus aankoopmakelaars:

  • Een aankoopmakelaar levert je juist geld op
  • Als eerste op de hoogte van nieuwe woningen via uniek zoeksysteem
  • Bezichtigen kan soms al voordat het huis op Funda staat
  • Kosteloze eerste aankoopbezichtiging
  • Koop geen kat in de zak door kundige expertise

Heb je een huis gezien dat je direct wilt bezichtigen? Neem dan contact met ons op. Wij gaan altijd de eerste keer gratis met je mee.

Woningaanbod Eindhoven:

Zoek in ons woningaanbod naar een appartement, bungalow, opknapwoning of juist een instapklare woning en vind je droomhuis in Eindhoven of omgeving. Met ons uitgebreide netwerk weten we vaak diverse koopwoningen te vinden die voldoen aan jouw wensen en binnen jouw financiële mogelijkheden passen, omdat de gunfactor, naast kwaliteit en zekerheid, ook een belangrijke rol speelt. Voorbeelden hiervan zijn onze recent verkochte woningen in de populaire Eindhovense wijken zoals Strijp, Tongelre en Stratum, maar ook in nabijgelegen plaatsen, zoals in Best, Veldhoven, Geldrop en Waalre.

Hypodomus Huiszoeker.

Samen zoeken we naar de perfecte woning met behulp van de Hypodomus Huizenzoeker. Met dit systeem vind je beter, sneller en leuker jouw gewenste woning omdat je een volledig beeld van jouw eisen, wensen en prioriteiten toepast. Je hebt een voorsprong in het aankoopproces omdat je steeds als eerste op de hoogte bent.

Bekijk nieuwe woningen voordat ze op Funda staan

We zijn continu bezig om jouw perfecte droomhuis te vinden  

Bepaal zelf de prioriteit van de selectiecriteria in ons fijne zoeksysteem

 

Kosteloze aankoopscan.

Wil je een huis kopen in Eindhoven of omgeving en heb je al een woning op het oog? We kijken graag met je mee tijdens een gratis aankoopbezichtiging. Dit is geheel vrijblijvend, zodat je kunt ervaren hoe de Hypodomus aankoopmakelaar te werk gaat.

Een afspraak maken.

Werkwijze Hypodomus

Een huis kopen in Eindhoven doe je in eerste instantie op gevoel. Wanneer je een leuke woning hebt gevonden, begin je jezelf misschien al voor te stellen hoe je het huis gaat inrichten en je ziet jezelf al helemaal rondlopen in die leuke wijk. Het onderhandelen over een woning is echter succesvoller wanneer je emoties niet meespelen. Onze aankoopmakelaars onderhandelen voor je vanuit rationele argumenten, waardoor je uiteindelijk niet te veel betaalt.

Woningen bezichtigen

Met jouw persoonlijke Hypodomus aankoopmakelaar bezichtig je verschillende woningen. Heb je een huis in de regio Eindhoven gevonden dat je echt aanspreekt? Dan controleert onze makelaar het huis en de locatie zodat onaangename verrassingen worden voorkomen. De bouwtechnische staat, het bestemmingsplan en de waardebepaling worden uitvoerig onderzocht.

Onderhandelen 

De slimme prijsonderhandelingen van onze ervaren NVM makelaars geven je het voordeel in de competitieve huizenmarkt. Omdat een aankoopmakelaar niet persoonlijk betrokken is bij de koop, blijven de onderhandelingen zakelijk. Dit geeft je meer rust bij het kopen van jouw nieuwe huis en bespaart je nog meer geld en tijd.

Koopovereenkomst afhandelen

Wordt het bod geaccepteerd? Dan wordt de koopovereenkomst opgesteld door de verkopende partij. De Hypodomus aankoopmakelaar controleert de overeenkomst op alle belangrijke punten, zoals onder andere de koopsom, de opleverdatum en de ontbindende voorwaarden. Wanneer dit in orde is onderteken je samen met de verkopende partij de overeenkomst.

Neem contact op

Neem contact met ons op voor hulp bij jouw zoektocht, een aankoopbezichtiging of het uitbrengen van een bod. Hypodomus staat voor je klaar!

 

Aankoopmakelaar inschakelen?

Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze makelaars om de mogelijkheden te bespreken via telefoonnummer 040 820 0020 of het contactformulier.

Woningwaarde weten?

Ben jij van plan je huis te verkopen en ben je benieuwd naar de waarde van jouw woning? We helpen je graag! Laat jouw gegevens achter en we nemen snel contact met je op! Kun je niet wachten? Bel 040 820 0020

uw bericht is verzonden

bedankt

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Kan je niet wachten? Bel 040- 820 00 20