Droomhuis vinden? 

wij werken samen met het unieke en gepersonaliseerde  zoeksysteem Copaan.

De weg naar jouw nieuwe woning.

Lukt het maar steeds niet om dat ene leuke huis te kopen? Zoek, vindt en koop met een aankoopmakelaar van het Hypodomus Copaan team. Je krijgt meer voor elkaar met een Hypodomus aankoopmakelaar.

Lees verder hoe de Huiszoeker werkt of bekijk de antwoorden op de veelgestelde vragen.

Wat zijn de voordelen van ons zoeksysteem?

✓  Nieuwe woningen bekijken voordat ze op Funda staan

✓  Vindt als eerst het nieuwe woningaanbod in jouw mailbox

✓  Jij bepaalt zelf de prioriteit van de selectiecriteria

✓  Het Copaan team zoekt dagelijks samen met jou

✓  Wij zijn continu bezig om jouw perfecte droomhuis te vinden

✓  Direct op de hoogte van elke goede match

✓  Gemakkelijk een bezichtiging plannen

 

Eenvoud, gemak en effectief

Hypodomus zoekt samen met de opdrachtgevers naar de perfecte woning. Een persoonlijk online zoeksysteem dat Hypodomus Makelaars Eindhoven gebruikt om je als zoeker perfect op maat van dienst te kunnen zijn in onze “gezamenlijke” zoektocht naar de perfecte woning.

Het systeem bied je de mogelijkheid om beter, sneller en leuker de gewenste woning te vinden. Je creëert heel eenvoudig, online een volledig beeld van jouw prioriteiten, wensen en eisen. Buurtinformatie is geïntegreerd. Copaan selecteert uit het actuele aanbod de passende woningen en, er worden geen woningen uitgesloten als aan één van de wensen niet wordt voldaan. Dat is makkelijk, eenvoudig en vooral effectief. Zoeken met Copaan is gemakkelijker, sneller en effectiever dan via Funda.

EXCLUSIEF: iedereen die een aankoopopdracht heeft, krijgt toegang tot ons unieke zoeksysteem

Wat zijn de stappen richting een nieuwe woning:

Stap 1: Persoonlijke inlogcode

Met het gebruik van een persoonlijke inlogcode die je van Hypodomus Makelaars ontvangt heb je 24 uur per dag toegang tot het woning zoeksysteem:

Heb je vragen?

Stuur ons een bericht of bel ons op

Stap 2: Mijn woonwensen

Je vult dan heel gemakkelijk jouw persoonlijk woonwensen en wooneisen in. Dan word je stap voor stap door ons systeem geloodst. De wensen die je echt heel belangrijk vindt kun je een hoge prioriteit geven. Hierdoor sluit je niets uit maar vind je wel de beste match.

Stap 3: Direct de beste matches bekijken

Het systeem houdt in de selectie van woningen rekening met jouw persoonlijke woonwensen, eisen en prioriteiten.

Stap 4: Het nieuwste aanbod als eerste gevonden

Dagelijks ontvang je het nieuwe aanbod van woningen per mail, meestal een dag eerder dan de woning op Funda wordt gepubliceerd. Hierdoor ben je regelmatig als eerste bij het plannen van een bezichtiging.

Stap 5: Selecteer de woning welke het beste bij je past

Je ziet direct op welke punten een woning wel of niet matcht met de door jouw persoonlijke ingevoerde wensen. Heel overzichtelijk en handig.

Stap 6: Betere bezichtigen, bespaar tijd en moeite.

Op basis van de plus en minpunten bepaal je of het de moeite waard is om de woning te bezichtigen. De makelaar neemt contact met je op bij een goede match. Uiteraard werkt het nog sneller om zelf te reageren.

Veel gestelde vragen

Voor wie is Copaan beschikbaar?

Copaan is het slimme online woning zoeksysteem van Hypodomus Makelaars Eindhoven exclusief voor onze opdrachtgevers (aankoopcliënten) ter beschikking gesteld.

Kan ik direct aan de slag?

Zodra je een aankoopopdracht bij Hypodomus Makelaars hebt, dan kun je direct met Copaan aan de slag. Via een inlogcode krijg je toegang tot het online woning zoeksysteem.

Hoe werkt het?

Je creëert eenvoudig, online, een volledig beeld van prioriteiten, wensen en eisen ten aanzien van je nieuwe woning. Het systeem matcht op basis van jouw voorkeuren het nieuwe aanbod aan woningen. Buurtinformatie zit in het systeem geïntegreerd. Omdat wij de informatie rechtstreeks uit de uitwisseling van TIARA-wonen verkrijgen kun je de nieuwe woningen eerder dan Funda vinden.

Hoe werkt matching?

Matching van een woning gebeurt op basis van de prioriteiten die je stelt. Als je een eis als absolute voorwaarde in het systeem opgeeft, dan weegt dit zwaar in de matching. Het systeem sluit echter geen woningen uit, zoals in andere zoekmachines en op Funda wel gebeurt. Het programma weegt je eisen en bepaalt op basis daarvan het percentage van de match.

Hoe vaak ontvang ik het aanbod?

Dagelijks ontvang je via de mail het aanbod aan nieuwe woningen, tenminste als er een match is van meer dan 50% met je eisen en wensen. Het aanbod dat minder dan 50% matcht krijg je niet gemaild, maar kun je wel in het overzicht van aangeboden woningen vinden.

Ik wil vaker het aanbod ontvangen, kan dat?

Je kunt in het systeem directe alerts instellen. Als een woning meer dan een door je ingesteld percentage matcht met jouw wensen, dan ontvang je direct bericht. Zo zit je er bovenop.

Wat moet ik doen als ik een leuke woning zie?

Zie je een woning die goed matcht? Dan kun je via het systeem direct een bezichtiging aanvragen. Hypodomus Makelaars kan direct actie ondernemen om de bezichtiging in te plannen.

Aanmelden

Wil je meer informatie of direct aan de slag met de Huiszoeker van Hypodomus Eindhoven? Neem dan contact op via onderstaand formulier of bel 040 – 820 0020.

Woningwaarde weten?

Ben jij van plan je huis te verkopen en ben je benieuwd naar de waarde van jouw woning? We helpen je graag! Laat jouw gegevens achter en we nemen snel contact met je op! Kun je niet wachten? Bel 040 820 0020

uw bericht is verzonden

bedankt

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Kan je niet wachten? Bel 040- 820 00 20