Steenbergenstraat 9

5652 JT Eindhoven

€ 350.000,- k.k.

99 m2

Over Steenbergenstraat 9

Deze vooroorlogse tussenwoning is voorzien van een sfeervolle woonkamer met een fraaie open keuken, drie ruime slaapkamers waaronder een zolderkamer en een nette badkamer en toiletruimte. De fijne achtertuin met een berging en achterom is op het oosten gelegen.De woning is gelegen aan een rustige eenrichtingsstraat in de wijk Het Ven (stadsdeel Strijp), nabij winkels (waaronder Albert Heijn XL), scholen, sportgelegenheden, het Jacob Oppenheimpark en het Philips van Lenneppark. Ook het gezellig Sint Trudoplein en het bruisende Strijp-S liggen op fietsafstand, alsmede het stadscentrum. Via de...

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs
€ 350.000,- k.k.

Bouwvorm

Soort woning:
Eengezinswoning
Type woning:
Tussenwoning
Kwaliteit woning:
Goed
Bouwjaar:
1938
Bouwvorm:
Bestaande bouw
Woonoppervlakte:
99 m2
Perceeloppervlakte:
136 m2
Externe bergruimte
9 m2
Inhoud:
351 m3
Aantal kamers:
4
Aantal slaapkamers:
3
C.V.-Ketel:
Intergas HR
C.V.-Ketel bouwjaar
2015
C.V.-Ketel brandstof
Gas
C.V.-Ketel status
Eigendom

Buitenruimte

Hoofdtuin:
Achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin:
65 m2
Ligging hoofdtuin:
Oost
Achterom:
Ja
Kwaliteit tuin:
Verzorgd

Bergruimte

Schuur / Berging
Vrijstaand steen

Parkeergelegenheid

Parkeerfaciliteiten:
Openbaar parkeren

Overig

Onderhoud binnen:
Goed
Onderhoud buiten:
Goed
Huidige bestemming:
Woonruimte

Kadastrale Gegevens

Gemeente:
Strijp
Sectie:
C
Perceelnummer:
2106
Oppervlakte:
136 m2
Eigendomssituatie:
Volle eigendom
Isolatie:
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Dubbelglas, HR glas

Omschrijving

Deze vooroorlogse tussenwoning is voorzien van een sfeervolle woonkamer met een fraaie open keuken, drie ruime slaapkamers waaronder een zolderkamer en een nette badkamer en toiletruimte. De fijne achtertuin met een berging en achterom is op het oosten gelegen.

De woning is gelegen aan een rustige eenrichtingsstraat in de wijk Het Ven (stadsdeel Strijp), nabij winkels (waaronder Albert Heijn XL), scholen, sportgelegenheden, het Jacob Oppenheimpark en het Philips van Lenneppark. Ook het gezellig Sint Trudoplein en het bruisende Strijp-S liggen op fietsafstand, alsmede het stadscentrum. Via de Noord Brabantlaan en Tilburgseweg is er een snelle verbinding richting de diverse snelwegen. Kortom, je hebt hier alles bij de hand; de stad, snelweg, scholen en winkels.

INDELING:
BEGANE GROND:
Via de aangelegde voortuin is de entree te bereiken. In de hal bevinden zich de trapopgang naar de eerste verdieping en een praktische trapkast met de meterkast (8 groepen + dubbele aardlekschakelaar). Tevens is hier de halfhoog betegelde toiletruimte met een wandcloset en fonteintje gelegen.

De sfeervolle doorzonwoonkamer met een open keuken heeft een oppervlakte van circa 32 m² en is voorzien van een nette parketvloer, welke doorloopt in de hal en de toiletruimte. Aan de achterzijde bieden openslaande kunststof deuren toegang tot de achtertuin.

De keuken is aan de achterzijde gesitueerd en is voorzien van een fraaie houten keukeninrichting met een spoelbak, inductiekookplaat, afzuigkap en een vaatwasser. De diverse boven- en onderkasten bieden voldoende bergruimte en tevens is er een open bergkast aanwezig.

EERSTE VERDIEPING:
De overloop biedt toegang tot twee ruime slaapkamers en een ruime badkamer. Zowel de overloop als de slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer.

Slaapkamer 1 heeft een oppervlakte van circa 12 m² en is aan de voorzijde gelegen.

Slaapkamer 2 heeft een oppervlakte circa 11 m² en is aan de achterzijde gelegen. Tevens bevindt zich hier de wasmachineaansluiting.

De complete en volledig betegelde badkamer is uitgerust met een ligbad met een thermostaatkraan, douche met een thermostaatkraan, een wandcloset en een wastafelmeubel. Het geheel is uitgevoerd met deels lichte en deels blauwe vloer- en wandbetegeling

TWEEDE VERDIEPING:
Via een vaste trap is de tweede verdieping te bereiken. Hier is een ruime zolderkamer van circa 14,5 m² gelegen. Op de vloer ligt een laminaatvloer en er zijn twee dakramen, een wastafel en bergruimte onder de kapschuinte aanwezig. Tevens bevindt zich hier een berging met de opstelling van de c.v.-ketel en via een luik is een praktische bergzolder te bereiken

BUITEN:
De fijne achtertuin, gelegen op het oosten, is aangelegd met sierbestrating, zonwering, diverse plantenborders met volwassen beplanting en een achterom. Achterin de tuin staat de stenen berging voorzien van elektra.

ALGEMEEN:
– De woning is voorzien van dakisolatie, muurisolatie en vloerisolatie alsmede kunststof kozijnen met dubbele beglazing.
– Energielabel E.
– De Intergas HR c.v.-ketel is in 2015 geplaatst.
– Eind jaren ’90 tot heden is de woning grotendeels gerenoveerd, denk hierbij aan de toiletruimte, keuken, badkamer, vaste trap naar de tweede verdieping, kunststof kozijnen met dubbele beglazing, isolatie d.m.v. parels, elektra, waterleiding en riolering.
– De woning is voorzien van karakteristieke paneeldeuren waaronder één met glas-in-lood.
– De eigendomsoverdracht kan in overleg plaatsvinden, bij voorkeur begin juli of augustus 2024.

WERKWIJZE EN VOORWAARDEN:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop. Geheel vrijblijvend informeren wij je uitvoerig over de woning maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van jouw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen de deskundige hulp van een NVM-aankoopmakelaar in te schakelen. Wij helpen je graag bij jouw keuze voor een eigen aankoopmakelaar die jouw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Verkopen
Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen een reactie te mogen ontvangen n.a.v. jouw bezichtiging, zodat wij de verkoper over jouw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Bieden
Wil je een bieding op een woning doen? Alleen biedingen die in MOVE.NL zijn geplaatst worden in behandeling genomen. Na het plannen van een bezichtiging ontvang je per e-mail gegevens inzake jouw move.nl account. Is er een deadline voor een woning dan kun je dat terugzien in MOVE.NL Na de deadline kunnen wij helaas geen biedingen meer in behandeling nemen.

Zekerheden
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen uiterlijk 5 á 6 weken na de totstandkoming van de koopovereenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich ten allen tijde op het schriftelijkheidsvereiste bij de verkoop van zijn woning. Tevens is het bedrag voor een financieringsvoorbehoud wat in de koopovereenkomst opgenomen kan worden, niet hoger dan de vraagprijs van de woning.

Meetinstructie
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Aanbiedingsinformatie
De brochure is samengesteld om je een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Mondelinge overeenstemming
Een mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en een particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als een particuliere verkoper en een particuliere koper een koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Wanneer er onderhandelingen worden aangegaan met een professionele partij en er wordt een mondelinge overeenstemming bereikt, wordt eveneens vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

Ouderdomsclausule
Een ouderdomsclausule is een bepaling die door Hypodomus Makelaars wordt opgenomen in koopcontracten van woningen welke ouder zijn dan 25 jaar. Deze clausule houdt in dat de koper erkent dat de woning een bepaalde ouderdom heeft en dat de kwaliteit van de woning daardoor mogelijk minder is dan van een nieuwere woning. Het wel of niet toevoegen van deze clausule is niet onderhandelbaar.

Niet-zelfbewoningsclausule
Als de verkoper recentelijk niet in de woning heeft gewoond, wordt een niet-zelfbewoningsclausule opgenomen in de koopovereenkomst. Deze clausule stelt dat de verkoper de woning nooit zelf heeft bewoond en daarom niet bekend is met de eigenschappen of mogelijke gebreken die bekend zouden zijn bij eigen gebruik. Dit betekent dat het risico van eventuele gebreken verschuift naar de koper. De koper is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de benodigde onderzoeken. Het wel of niet toevoegen van deze clausule is niet onderhandelbaar.

Media

Afbeeldingen

Plattegronden

Video

Locatie

Street View

Brochures