Jouw eigenwijze makelaar in Eindhoven

Leuk dat je Hypodomus Makelaars bezoekt – Dé Makelaar in Eindhoven die je helpt bij het koop- of verkoopproces van je woning. Wij zijn al bijna 15 jaar dé toonaangevende makelaar van Eindhoven. Ons team van professionals is bereid om verder te gaan dan andere makelaars, om te vernieuwen waar anderen stil staan, om onszelf tegen een kritisch licht te houden.  Wij zijn er om jouw woning te verkopen of aan te kopen op de best mogelijke manier. Wij zijn er voor jou!

Jouw eigenwijze makelaar in Eindhoven

Leuk dat je Hypodomus Makelaars bezoekt – Dé Makelaar in Eindhoven die je helpt bij het koop- of verkoopproces van je woning. Wij zijn al bijna 15 jaar dé toonaangevende makelaar van Eindhoven. Ons team van professionals is bereid om verder te gaan dan andere makelaars, om te vernieuwen waar anderen stil staan, om onszelf tegen een kritisch licht te houden.  Wij zijn er om jouw woning te verkopen of aan te kopen op de best mogelijke manier. Wij zijn er voor jou!

Pascal Vlemmix | NVM Makelaar.

“Wat een fantastisch uitzicht!"

Ben je op zoek naar een luxe uitgevoerd, instapklaar 4-kamerappartement met een panoramisch uitzicht over Eindhoven? Kom dan eens kijken naar Meerwater 260 in Eindhoven, dit appartement van circa 112 m² heeft 3 slaapkamers, een royale woonkamer met riant balkon op het westen gelegen, moderne keuken, nette badkamer, apart gastentoilet met wandcloset en aparte berging/wasruimte. Er is ook een eigen parkeerplaats in de onderliggende parkeergarage en een eigen berging op de begane grond.  Kom je binnenkort ook van dit uitzicht genieten?

Vraagprijs  € 600.000,-

Wij helpen je graag!

Wanneer je overweegt om je huis te verkopen of een woning aan te kopen, ben je hoogstwaarschijnlijk op zoek naar een betrouwbare makelaar die jou bij dit proces kan ondersteunen. Een makelaar die met een hecht team er alles aan doet om het beste voor jou uit te onderhandelen. Dit doen wij op onze eigen(wijze) en altijd transparante manier. Wil je meer weten over onze werkwijze? Bel ons eens op. We helpen je graag. Een afspraak is zo gemaakt.

Te koop

Lodewijk Napoleonplein 24 – Eindhoven

5616 BA Eindhoven

€ 350.000,- k.k.

65 m2 2 slaapkamers Appartement

Te koop

State 18 – Veldhoven

5509 NX Veldhoven

€ 450.000,- k.k.

107 m2 4 slaapkamers Woonhuis

Te koop

Steenbergenstraat 9 – Eindhoven

5652 JT Eindhoven

€ 350.000,- k.k.

99 m2 3 slaapkamers Woonhuis

Te koop

Champagnehof 1 – Eindhoven

5627 JA Eindhoven

€ 450.000,- k.k.

121 m2 3 slaapkamers Woonhuis

Te koop

Piersonhof 13 – Eindhoven

5631 NN Eindhoven

€ 565.000,- k.k.

199 m2 4 slaapkamers Woonhuis

Te koop

Landheer 11 – Eindhoven

5658 HT Eindhoven

€ 540.000,- k.k.

117 m2 3 slaapkamers Woonhuis

Hypodomus Makelaars: Dé makelaar in de regio Eindhoven…

Als makelaar in Eindhoven bieden we meerdere uitgebreide makelaarsdiensten aan, zoals hypotheekadvies en NWWI-taxaties. Met Hypodomus Makelaars ben je verzekerd van de slimste oplossingen bij de verkoop of aankoop van jouw woonhuis of appartement. Daarnaast zijn wij al vijf jaar op rij dé makelaar in Eindhoven en omgeving. Wij zijn daar natuurlijk zeer trots op, want resultaat telt.

HYPODOMUS MAKELAAR SHOP

We love

Eindhoven

We love

Eindhoven

Als makelaar in een stad waar wij ons helemaal thuis voelen, promoten we Eindhoven natuurlijk graag! Leuke gadgets, tassen of andere dingen die met Eindhoven of woningen te maken hebben vind je in De Hypodomus Makelaar Shop. Heb jij een leuk Eindhovens product dat je wilt promoten, laat het ons weten!

Woning kopen.

Heb je je droomwoning gevonden? Schakel dan vandaag nog een Hypodomus aankoopmakelaar in voor een succesvolle aankoop. Onze NVM-makelaars hebben zeer veel ervaring als aankoopmakelaar. We beoordelen de woningen op professionele wijze en onderhandelen over de best mogelijke prijs met de verkopende makelaar. Samen met Hypodomus ben je verzekerd van eerlijk en goed advies.

Heb je plannen om een huis te kopen? In de huidige woningmarkt maakt een aankoopmakelaar absoluut het verschil. Onze makelaars zien alles en helpen jou met de best mogelijke deal. Daarnaast werken we met een door velen geroemd zoeksysteem, waardoor je het nieuwste aanbod als eerste bekijkt.

Woning verkopen.

Je woning verkopen en benieuwd naar je woningwaarde? Een perfecte voorbereiding is het halve werk. Door een uitgebreid vooronderzoek weten we al precies hoeveel interesse er in jouw woning is. Op basis van deze informatie bepaalt onze NVM-makelaar samen met jou de effectiefste verkoopstrategie.

Bij Hypodomus Makelaars staat er een professioneel team voor je klaar van onder andere NVM-makelaars, taxateurs, kandidaat makelaars, hypotheekadviseurs en vastgoedstylisten. Maak een afspraak voor een vrijblijvende waardebepaling. Je krijgt dan ook een uitgewerkt actieplan voor jouw woning te zien.

Een afspraak maken.

Hypodomus: Dé makelaar in de regio Eindhoven volgens Funda

Als makelaar in Eindhoven bieden we meerdere uitgebreide makelaarsdiensten aan, zoals hypotheekadvies en NWWI-taxaties. Met Hypodomus Makelaars ben je verzekerd van de slimste oplossingen bij de verkoop of aankoop van jouw woonhuis of appartement. Daarnaast zijn wij al vijf jaar op rij de dé makelaar in Eindhoven en omgeving. Wij zijn daar natuurlijk zeer trots op, want resultaat telt.

We helpen van a tot z bij de aankoop of verkoop van je huis

Als full service NVM-makelaar (Nederlandse Vereniging van Makelaars) hebben we een uitgebreid netwerk van potentiële huizenkopers en woningzoekers. Daardoor kunnen wij huizen vaak tegen de best mogelijke voorwaarden verkopen. Wij zijn actief op de sociale kanalen, maken prachtige woningpresentaties en begeleiden je volledig bij de aankoop van een nieuwe woning. Wij zijn jouw makelaar en persoonlijke hulp in de woningmarkt.

Een woning kopen of verkopen in regio Eindhoven

Heb je een leuk huis of appartement op het oog? Heb je verkoopplannen en ben je benieuwd naar de waarde van jouw woning? Wil je weten wat de slimste zetten zijn in de huidige woningmarkt? Heb je vragen over je hypotheek? Wij staan voor je klaar! Onze enthousiaste makelaars helpen je graag. Loop eens bij ons binnen of neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Daarom dé makelaar van Eindhoven

Deskundig en vertrouwd: al 15 jaar dé bewezen NVM-makelaar van Eindhoven

NVM-gecertificeerd met drie NVM-makelaars en drie Register Taxateurs RM-RT

Gecertificeerd Resultant Makelaar voor liefst 36% meer bereik

Eigen “in house” gecertificeerde vastgoedstyliste

Slimme marketing voor je woning met persoonlijk marketingplan

Onze cijfers:

Dé Makelaar van Eindhoven volgens Funda (score 9,3 – 99% uitgenodigd)

Razendsnelle gemiddelde verkooptermijn van 20 dagen met tevreden opdrachtgevers

Al 3 jaar ruim 86% woningen verkocht voor of boven marktconforme vraagprijs

Reactietermijn na insturen formulieren < 1 werkdag

0
WONINGEN VERKOCHT!
Wat doet een verkoopmakelaar

Huis verkopen: Wat doet een verkoopmakelaar nu eigenlijk?

Ben je van plan om je woning te verkopen? Dan is het goed om na te denken over de rol van een verkoopmakelaar. Uiteraard is Hypodomus Makelaar in Eindhoven een erkende NVM verkoopmakelaar en helpen wij je graag bij het gehele verkoopproces. Een makelaar stelt je op je gemak en zorgt ervoor dat vraagstukken en juridische afhandelingen een juiste oplossing krijgen. In deze blog vertellen we meer over

Lees verder »

Wat is de WOZ waarde van je huis in 2024?

WOZ waarde van je huis WOZ-waarde van je woning: Zorg voor een grondige controle! Binnenkort valt de nieuwe WOZ-waarde, met de daarbij behorende belastingopgave, weer op je deurmat. Het is van groot belang om deze jaarlijkse waardebepaling van je woning nauwkeurig te controleren. Mocht je de vastgestelde WOZ-waarde te hoog vinden, dan heb je de mogelijkheid om bezwaar te maken. Het succesvol aanvechten van deze waarde kan aanzienlijk

Lees verder »

Van Vastu tot Vino: “Expats” ontmoeten “Experts” tijdens hun Woningzoektocht

Bij Hypodomus Makelaars begrijpen we het belang van internationale expertise als het gaat om vastgoed in de Brainportregio, Eindhoven en omgeving. Onze NVM makelaars hebben onlangs met trots het prestigieuze Certified International Property Specialist (CIPS)-certificaat behaald, wat onze uitgebreide expertise in internationale vastgoedtransacties erkent. De CIPS-certificering is niet alleen een erkenning van onze diepgaande Expat kennis, maar ook van hun begrip van de unieke behoeften van verschillende internationale

Lees verder »

Woningwaarde weten?

Ben jij van plan je huis te verkopen en ben je benieuwd naar de waarde van jouw woning? We helpen je graag! Laat jouw gegevens achter en we nemen snel contact met je op! Kun je niet wachten? Bel 040 820 0020

uw bericht is verzonden

bedankt

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Kan je niet wachten? Bel 040- 820 00 20