Herodotusplein 211

5624 DJ Eindhoven

€ 325.000,- k.k.

83 m2

Over Herodotusplein 211

Dit fijne en lichte 3-kamerappartement ligt op de hoek van het complex en is voorzien van een balkon op het westen, ruime woonkamer met een prettige lichtinval, nette open keuken, twee slaapkamers, ruim opgezette badkamer, separate toiletruimte en een inpandige berging. Daarnaast beschikt het appartement over een eigen berging en een gehuurde parkeerplaats op het afgesloten parkeerterrein.Het appartement ligt op de negende verdieping van het Pieter Eiffhuis, gelegen in een parkachtige omgeving in de wijk Prinsejagt (Woensel), direct aan een prachtige vijverpartij. Het complex is exclusief...

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 325.000,- k.k.

Bouwvorm

Kwaliteit woning:
Goed
Bouwjaar:
2004
Bouwvorm:
Bestaande bouw
Woonoppervlakte:
83 m2
Externe bergruimte
4 m2
Inhoud:
274 m3
Aantal kamers:
3
Aantal slaapkamers:
2
Aantal woonlagen:
1

Buitenruimte

Achterom:
Nee

Bergruimte

Schuur / Berging
Inpandig

Parkeergelegenheid

Parkeerfaciliteiten:
Op eigen terrein, Op afgesloten terrein

Overig

Onderhoud binnen:
Goed
Onderhoud buiten:
Goed
Huidige bestemming:
Woonruimte

Kadastrale Gegevens

Gemeente:
Woensel
Sectie:
P
Perceelnummer:
3304
Eigendomssituatie:
Volle eigendom
Isolatie:
Volledig geïsoleerd, HR glas

Omschrijving

Dit fijne en lichte 3-kamerappartement ligt op de hoek van het complex en is voorzien van een balkon op het westen, ruime woonkamer met een prettige lichtinval, nette open keuken, twee slaapkamers, ruim opgezette badkamer, separate toiletruimte en een inpandige berging. Daarnaast beschikt het appartement over een eigen berging en een gehuurde parkeerplaats op het afgesloten parkeerterrein.

Het appartement ligt op de negende verdieping van het Pieter Eiffhuis, gelegen in een parkachtige omgeving in de wijk Prinsejagt (Woensel), direct aan een prachtige vijverpartij. Het complex is exclusief bedoeld voor personen vanaf 55 jaar en biedt alle mogelijke faciliteiten om prettig, veilig en zelfstandig te wonen met de aanvullende mogelijkheid tot zorg-, dienst- en serviceverlening.

Om de hoek ligt het Lieven de Keypark, de sportaccommodaties aan de Vijfkamplaan en sportcomplex Eindhoven-Noord. Aan het nabijgelegen Gerretsonplein is o.a. een Jumbo supermarkt gevestigd en ook Winkelcentrum Woensel en het Catharina Ziekenhuis liggen op korte afstand.

INDELING:
BEGANE GROND:
Stijlvolle entree met aansluitend een corridor met o.a. het kantoor van de huismeester, kapsalon, pedicure/manicure, schoonheidssalon en een wasserette. Verder bevindt zich op de begane grond een fraaie ontmoetingsruimte met o.a. een biljart, bar en bibliotheek. De ontmoetingsruimte biedt een prachtig zicht op de tuin en vijverpartij.

De verdiepingen zijn via een drietal liften of het trappenhuis te bereiken.

APPARTEMENT:
Entree. In de hal bevinden zich de garderobe en de videofooninstallatie. Op de vloer ligt lichte vloerbedekking, welke doorloopt in de rest van het appartement (m.u.v. de sanitaire ruimtes). De meterkast is naast de voordeur gelegen (6 groepen + 2 aardlekschakelaars) en vanuit de hal zijn alle vertrekken te bereiken.

De ruime woonkamer heeft een oppervlakte van circa 39 m² en is een fijne verblijfsruimte met een zeer prettige lichtinval. Door de ligging op de hoek heeft dit appartement meerdere grote raampartijen met een fraai weids uitzicht. Aansluitend biedt een deur toegang tot het balkon.

De open keuken is voorzien van een nette en lichte keukeninrichting in een hoekopstelling met een kunststof aanrechtblad, 1½ spoelbak, keramische kookplaat, afzuigkap en een koelkast. De diverse boven- en onderkasten bieden voldoende bergruimte.

Naast de keuken is een praktische bergkast gelegen met bergruimte en ruimte voor het plaatsen van bijvoorbeeld een vriezer.

Het balkon (circa 12,5 m²) is op het westen gelegen en is een fijne plek om te zitten en te genieten van het weidse uitzicht. Het balkon is voorzien van kunstgras, een plissé hor en een elektrisch bedienbaar zonnescherm.

Slaapkamer 1 heeft een oppervlakte van circa 13 m² en biedt voldoende ruimte voor het plaatsen van een tweepersoonsbed en een kledingkast.

Slaapkamer 2 heeft een oppervlakte van circa 7 m² en kan naast extra slaapkamer ook als hobbykamer gebruikt worden.

De ruim opgezette en volledig betegelde badkamer is uitgerust met een inloopdouche met een thermostaatkraan, een wastafel met een spiegel en planchet en een designradiator. Tevens bevindt zich hier de wasmachineaansluiting. Het geheel is uitgevoerd met lichte vloer- en wandbetegeling.

De halfhoog betegelde en separate toiletruimte is tevens voorzien van lichte betegeling en is uitgerust met een closet en een fonteintje.

Tenslotte bevindt zich op de negende verdieping nog een eigen berging.

ALGEMEEN:
– Het appartement is enkel bestemd voor personen met een leeftijd van minimaal 55 jaar.
– In dit appartement kan zorg op maat geleverd worden.
– Het appartement is volledig geïsoleerd en is voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing, draai-/kiepramen en dauerluftung.
– Energielabel C.
– Het appartement is voorzien van brede deuren zonder drempels.
– De servicekosten bedragen € 273,30 per maand voor het appartement (exclusief voorschot stookkosten).
– Het appartement beschikt over een eigen berging op de negende verdieping en een gehuurde parkeerplaats op het afgesloten parkeerterrein. De gebruiksvergoeding voor de parkeerplaats bedraagt € 22,- per maand.
– Het Pieter Eiffhuis is speciaal ontworpen voor senioren volgens het beschermd wonen concept: ‘Wonen met service en zorg!’. Het concept heeft tot doel het mensen mogelijk te maken zo lang mogelijk zelfstandig te kunnen blijven wonen. Zo is er bijvoorbeeld tussen de middag in de algemene ruimte de gelegenheid om een warme maaltijd te krijgen (tegen betaling).
– Het appartement vormt een veilige woonomgeving door de aanwezige videofooninstallatie, het 24-uurs alarmsysteem en het hang- en sluitwerk met het Politiekeurmerk Veilig Wonen. Overdag is een huismeester aanwezig.
– De eigendomsoverdracht kan op korte termijn plaatsvinden.

WERKWIJZE EN VOORWAARDEN:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop. Geheel vrijblijvend informeren wij je uitvoerig over de woning maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van jouw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen de deskundige hulp van een NVM-aankoopmakelaar in te schakelen. Wij helpen je graag bij jouw keuze voor een eigen aankoopmakelaar die jouw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Verkopen
Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen een reactie te mogen ontvangen n.a.v. jouw bezichtiging, zodat wij de verkoper over jouw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Bieden
Wil je een bieding op een woning doen? Alleen biedingen die in MOVE.NL zijn geplaatst worden in behandeling genomen. Na het plannen van een bezichtiging ontvang je per e-mail gegevens inzake jouw move.nl account. Is er een deadline voor een woning dan kun je dat terugzien in MOVE.NL Na de deadline kunnen wij helaas geen biedingen meer in behandeling nemen.

Zekerheden
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen uiterlijk 5 á 6 weken na de totstandkoming van de koopovereenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich ten allen tijde op het schriftelijkheidsvereiste bij de verkoop van zijn woning. Tevens is het bedrag voor een financieringsvoorbehoud wat in de koopovereenkomst opgenomen kan worden, niet hoger dan de vraagprijs van de woning.

Meetinstructie
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Aanbiedingsinformatie
De brochure is samengesteld om je een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Mondelinge overeenstemming
Een mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en een particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als een particuliere verkoper en een particuliere koper een koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Wanneer er onderhandelingen worden aangegaan met een professionele partij en er wordt een mondelinge overeenstemming bereikt, wordt eveneens vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

Ouderdomsclausule
Een ouderdomsclausule is een bepaling die door Hypodomus Makelaars wordt opgenomen in koopcontracten van woningen welke ouder zijn dan 25 jaar. Deze clausule houdt in dat de koper erkent dat de woning een bepaalde ouderdom heeft en dat de kwaliteit van de woning daardoor mogelijk minder is dan van een nieuwere woning. Het wel of niet toevoegen van deze clausule is niet onderhandelbaar.

Niet-zelfbewoningsclausule
Als de verkoper recentelijk niet in de woning heeft gewoond, wordt een niet-zelfbewoningsclausule opgenomen in de koopovereenkomst. Deze clausule stelt dat de verkoper de woning nooit zelf heeft bewoond en daarom niet bekend is met de eigenschappen of mogelijke gebreken die bekend zouden zijn bij eigen gebruik. Dit betekent dat het risico van eventuele gebreken verschuift naar de koper. De koper is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de benodigde onderzoeken. Het wel of niet toevoegen van deze clausule is niet onderhandelbaar.

Media

Afbeeldingen

Plattegronden

Video

Locatie

Street View

Brochures