Lodewijk Napoleonplein 24

5616 BA Eindhoven

€ 350.000,- k.k.

65 m2

Over Lodewijk Napoleonplein 24

Dit goed onderhouden en praktisch ingedeeld 3-kamer hoekappartement ligt in het hart van het Vonderkwartier en op loopafstand van het bruisende stadscentrum met al haar voorzieningen. Het appartement beschikt over een eigen berging en er is een gezamenlijk afgesloten parkeerterrein met voldoende parkeerplaatsen voor alle bewoners aanwezig. Het appartement is op de begane grond gelegen.Het appartement is gelegen direct aan het Lodewijk Napoleonplein. Het plein is het hart van het Vonderkwartier met speelvoorzieningen en een gezellig buurtcafé. Het stadscentrum ligt natuurlijk ook om de hoek...

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs
€ 350.000,- k.k.

Bouwvorm

Kwaliteit woning:
Redelijk tot goed
Bouwjaar:
1990
Bouwvorm:
Bestaande bouw
Woonoppervlakte:
65 m2
Externe bergruimte
5 m2
Inhoud:
214 m3
Aantal kamers:
3
Aantal slaapkamers:
2
Aantal woonlagen:
1
C.V.-Ketel:
Nefit
C.V.-Ketel bouwjaar
2012
C.V.-Ketel brandstof
Gas
C.V.-Ketel status
Eigendom

Buitenruimte

Achterom:
Nee

Bergruimte

Schuur / Berging
Inpandig

Parkeergelegenheid

Parkeerfaciliteiten:
Openbaar parkeren, Op eigen terrein

Overig

Onderhoud binnen:
Redelijk tot goed
Onderhoud buiten:
Redelijk tot goed
Huidige bestemming:
Woonruimte

Kadastrale Gegevens

Gemeente:
Gestel
Sectie:
D
Perceelnummer:
3742
Eigendomssituatie:
Volle eigendom
Isolatie:
Dakisolatie, Muurisolatie, Vloerisolatie, Grotendeels dubbelglas

Omschrijving

Dit goed onderhouden en praktisch ingedeeld 3-kamer hoekappartement ligt in het hart van het Vonderkwartier en op loopafstand van het bruisende stadscentrum met al haar voorzieningen. Het appartement beschikt over een eigen berging en er is een gezamenlijk afgesloten parkeerterrein met voldoende parkeerplaatsen voor alle bewoners aanwezig. Het appartement is op de begane grond gelegen.

Het appartement is gelegen direct aan het Lodewijk Napoleonplein. Het plein is het hart van het Vonderkwartier met speelvoorzieningen en een gezellig buurtcafé. Het stadscentrum ligt natuurlijk ook om de hoek waardoor alle restaurants, cafe’s, winkels en bioscopen zich op loopafstand bevinden. Tevens is er een goede bereikbaarheid richting openbaar vervoer, ASML, TU/e, High Tech Campus, Eindhoven Airport en alle belangrijke uitvalswegen. Kortom, ideale locatie!

Naast de ideale locatie en het gezamenlijke parkeerterrein beschikt het appartement over een heerlijk lichte woonkamer met een nette open keuken, twee slaapkamers, licht betegelde badkamer en toiletruimte en een fijn overdekt balkon.

INDELING:
APPARTEMENT:
Eigen entree aan de achterzijde van het complex. Vanuit de hal met een garderobe zijn alle vertrekken te bereiken, waaronder een praktische bergkast/provisiekast. Op de vloer ligt een massieve houten vloer, welke doorloopt in de rest van het appartement.

De heerlijk lichte en ruime woonkamer (circa 29 m²) geniet een prettige lichtinval door de grote raampartijen en de extra zijramen die aanwezig zijn door de hoekligging van het appartement. Het woongedeelte is dusdanig ruim dat er ruimte is voor de open keuken, een riant zitgedeelte en een volwaardige eettafel. Vanuit de woonkamer is het balkon te bereiken. Tevens bevindt zich hier de intercom.

De open keuken met een nette antraciet keukeninrichting is voorzien van een kunststof aanrechtblad, spoelbak, 4-pits gaskookplaat, combi-oven, koelkast en een vriezer. De diverse boven- en onderkasten bieden voldoende bergruimte.

Slaapkamer 1 heeft een oppervlakte van circa 14,5 m² en biedt tevens toegang tot het balkon.

Slaapkamer 2 heeft een oppervlakte van circa 7,5 m².

De volledig betegelde badkamer is uitgerust met een inloopdouche met een thermostaatkraan en een wastafelmeubel met een spiegel. Tevens bevindt zich hier de wasmachineaansluiting en een bergkast met de opstelling van de c.v.-ketel. Het geheel is uitgevoerd met lichte vloer- en wandbetegeling.

De halfhoog betegelde toiletruimte is uitgerust met een closet en een fonteintje.

Tenslotte is het appartement voorzien van een fijn overdekt balkon.

ALGEMEEN:
– Gelegen op een top locatie!
– Het appartement is voorzien van dakisolatie, muurisolatie en vloerisolatie alsmede houten kozijnen met dubbele beglazing (in de woonkamer).
– De servicekosten bedragen € 150, 93 per maand.
– De Nefit c.v.-ketel is in 2012 geplaatst.
– Indien gewenst is het mogelijk om de meubels over te nemen.
– De eigendomsoverdracht kan op korte termijn plaatsvinden.

WERKWIJZE EN VOORWAARDEN:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop. Geheel vrijblijvend informeren wij je uitvoerig over de woning maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van jouw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen de deskundige hulp van een NVM-aankoopmakelaar in te schakelen. Wij helpen je graag bij jouw keuze voor een eigen aankoopmakelaar die jouw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Verkopen
Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen een reactie te mogen ontvangen n.a.v. jouw bezichtiging, zodat wij de verkoper over jouw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Bieden
Wil je een bieding op een woning doen? Alleen biedingen die in MOVE.NL zijn geplaatst worden in behandeling genomen. Na het plannen van een bezichtiging ontvang je per e-mail gegevens inzake jouw move.nl account. Is er een deadline voor een woning dan kun je dat terugzien in MOVE.NL Na de deadline kunnen wij helaas geen biedingen meer in behandeling nemen.

Zekerheden
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen uiterlijk 5 á 6 weken na de totstandkoming van de koopovereenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich ten allen tijde op het schriftelijkheidsvereiste bij de verkoop van zijn woning. Tevens is het bedrag voor een financieringsvoorbehoud wat in de koopovereenkomst opgenomen kan worden, niet hoger dan de vraagprijs van de woning.

Meetinstructie
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Aanbiedingsinformatie
De brochure is samengesteld om je een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Mondelinge overeenstemming
Een mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en een particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als een particuliere verkoper en een particuliere koper een koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Wanneer er onderhandelingen worden aangegaan met een professionele partij en er wordt een mondelinge overeenstemming bereikt, wordt eveneens vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

Ouderdomsclausule
Een ouderdomsclausule is een bepaling die door Hypodomus Makelaars wordt opgenomen in koopcontracten van woningen welke ouder zijn dan 25 jaar. Deze clausule houdt in dat de koper erkent dat de woning een bepaalde ouderdom heeft en dat de kwaliteit van de woning daardoor mogelijk minder is dan van een nieuwere woning. Het wel of niet toevoegen van deze clausule is niet onderhandelbaar.

Niet-zelfbewoningsclausule
Als de verkoper recentelijk niet in de woning heeft gewoond, wordt een niet-zelfbewoningsclausule opgenomen in de koopovereenkomst. Deze clausule stelt dat de verkoper de woning nooit zelf heeft bewoond en daarom niet bekend is met de eigenschappen of mogelijke gebreken die bekend zouden zijn bij eigen gebruik. Dit betekent dat het risico van eventuele gebreken verschuift naar de koper. De koper is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de benodigde onderzoeken. Het wel of niet toevoegen van deze clausule is niet onderhandelbaar.

Media

Afbeeldingen

Plattegronden

Video

Locatie

Street View

Brochures