Dubbel Nieuws: Nieuwe Website én Nieuwe Makelaar!

BLOG VAN HYPODOMUS MAKELAARS EINDHOVEN 

Wij vertellen je alles over de snel ontwikkelende huizenmarkt. Bekijk ons overzicht en laat je verrassen door onze informatieve blogberichten. Hierdoor mis je niets over de woningmarkt en ben je als eerste op de hoogte van relevant nieuws. Hieronder lees je ons blog.

Dubbel Nieuws: Nieuwe Website én Nieuwe Makelaar!


Hallo iedereen,

Bij Hypodomus Makelaars zitten we niet stil. Integendeel, we hebben groot nieuws dat we niet langer voor ons kunnen houden. Dus, laten we er meteen induiken!

 

Een Frisse Wind: Welkom Edwin Vos!

Eerst willen we graag een nieuw gezicht in ons team voorstellen. Maak kennis met Edwin Vos, onze nieuwe KRMT Makelaar. Edwin begint vanaf november bij ons en brengt een schat aan ervaring mee die hij heeft opgedaan bij een ander NVM makelaarskantoor. We zijn enorm opgetogen dat hij besloten heeft zijn talenten in te zetten bij Hypodomus. Hij is niet alleen ervaren maar deelt ook onze visie voor transparantie en innovatie in de makelaardij. Welkom Edwin, we kunnen niet wachten om samen aan de slag te gaan!

 

Een Digitale Makeover: Onze Nieuwe Website

We hebben nog meer nieuws dat we graag met je delen. Onze gloednieuwe website, hypodomus-eindhoven.nl, is nu online en beter dan ooit! Wat kun je verwachten?

Nieuwste Woningaanbod: Vindt jouw woning nog sneller. We hebben een breed scala aan huizen en appartementen die je met gemak kunt doorzoeken. Jouw droomhuis is nog maar een paar klikken verwijderd!

Actuele Blogs: Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de woningmarkt in Eindhoven? Check dan regelmatig onze blogsectie.

Webshop: Ja, je leest het goed. We hebben nu een webshop waar je diverse producten kunt vinden die je woning nóg aangenamer maken.

Werkwijze: Maak kennis met de werkwijze van Dé Makelaar van de regio Eindoven. Uiteraard kun je op onze nieuwe website ook kennis maken met het team van Hypodomus makelaars onze collega’s stellen zich graag aan je voor. Tevens vindt je onze manier van werken uitgebreid terug op onze nieuwe website.

Tot Slot

We zijn enthousiast over deze nieuwe hoofdstukken bij Hypodomus Makelaars en we hopen dat we je binnenkort mogen helpen met jouw vastgoed avontuur. Heb je vragen, opmerkingen of wil je gewoon even hallo zeggen? Voel je vrij om contact met ons op te nemen. We zijn er voor je, ook buiten de reguliere kantoortijden.

Vragen over deze blog of wil je meer informatie?

Stuur ons een bericht of bel ons op
Stel deze vragen bij een bezichtiging van een woning

Stel deze gerichte vragen bij een bezichtiging

Ben je actief op zoek naar een nieuwe woning? Dan zul je naar alle waarschijnlijkheid verschillende woningen gaan bezichtigen voordat je de juiste vindt. Om eindeloos zoeken naar die perfecte woning te voorkomen en te zorgen dat je geen belangrijke aspecten over het hoofd ziet, is het ontzettend waardevol om de juiste vragen te stellen.   Want, hoe meer gerichte vragen je stelt, hoe meer je erachter komt

Lees verder »
Welke regels gelden er tijdens de onderhandeling?

Welke regels gelden er tijdens de onderhandeling?

Een belangrijke stap bij het kopen of verkopen van een huis is het onderhandelen over de voorwaarden. Uiteraard heeft iedere partij zijn of haar eigen belangen en doelstellingen bij deze onderhandelingen. Maar om ervoor te zorgen dat het proces eerlijk en effectief verloopt, zijn er bepaalde regels en richtlijnen in het leven geroepen die moeten worden nageleefd. Als erkend NVM-makelaar begrijpt Hypodomus Makelaars in Eindhoven de waarde van

Lees verder »
Wat doet een verkoopmakelaar

Huis verkopen: Wat doet een verkoopmakelaar nu eigenlijk?

Ben je van plan om je woning te verkopen? Dan is het goed om na te denken over de rol van een verkoopmakelaar. Uiteraard is Hypodomus Makelaar in Eindhoven een erkende NVM verkoopmakelaar en helpen wij je graag bij het gehele verkoopproces. Een makelaar stelt je op je gemak en zorgt ervoor dat vraagstukken en juridische afhandelingen een juiste oplossing krijgen. In deze blog vertellen we meer over

Lees verder »

Woningwaarde weten?

Ben jij van plan je huis te verkopen en ben je benieuwd naar de waarde van jouw woning? We helpen je graag! Laat jouw gegevens achter en we nemen snel contact met je op! Kun je niet wachten? Bel 040 820 0020

uw bericht is verzonden

bedankt

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op. Kan je niet wachten? Bel 040- 820 00 20