Herman Gorterlaan 9

5644 SC Eindhoven

€ 260.000,- k.k.

68 m2

Over Herman Gorterlaan 9

Ontdek nu dit comfortabele 2-kamerserviceappartement in het hart van woonzorgcentrum Kortonjo, exclusief voor personen vanaf 55 jaar. Dit verzorgde en heerlijk lichte appartement op de begane grond biedt een ruim en vrij gevoel dankzij het eigen tuintje dat direct grenst aan de groenvoorziening. Verder zijn er een ruime woonkamer met moderne open keuken, een gezellige slaapkamer met een open doorgang, een licht betegelde badkamer en een handige inpandige berging aanwezig. Dit appartement is meer dan alleen een woning; het is een plek waar je je zelfstandigheid kunt behouden en toegang hebt...

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs
€ 260.000,- k.k.

Bouwvorm

Kwaliteit woning:
Goed
Bouwjaar:
1975
Bouwvorm:
Bestaande bouw
Woonoppervlakte:
68 m2
Externe bergruimte
0 m2
Inhoud:
218 m3
Aantal kamers:
2
Aantal slaapkamers:
1
Aantal woonlagen:
1

Buitenruimte

Hoofdtuin:
Zonneterras
Oppervlakte hoofdtuin:
17 m2
Ligging hoofdtuin:
Oost
Achterom:
Nee
Kwaliteit tuin:
Normaal

Bergruimte

Schuur / Berging
Inpandig

Parkeergelegenheid

Parkeerfaciliteiten:
Openbaar parkeren

Overig

Onderhoud binnen:
Goed
Onderhoud buiten:
Goed
Huidige bestemming:
Woonruimte

Kadastrale Gegevens

Gemeente:
Stratum
Sectie:
C
Perceelnummer:
1243
Eigendomssituatie:
Volle eigendom
Isolatie:
Dubbelglas

Omschrijving

Ontdek nu dit comfortabele 2-kamerserviceappartement in het hart van woonzorgcentrum Kortonjo, exclusief voor personen vanaf 55 jaar. Dit verzorgde en heerlijk lichte appartement op de begane grond biedt een ruim en vrij gevoel dankzij het eigen tuintje dat direct grenst aan de groenvoorziening. Verder zijn er een ruime woonkamer met moderne open keuken, een gezellige slaapkamer met een open doorgang, een licht betegelde badkamer en een handige inpandige berging aanwezig.

Dit appartement is meer dan alleen een woning; het is een plek waar je je zelfstandigheid kunt behouden en toegang hebt tot allerlei faciliteiten en zorgverlening.

Kortonjo is onderdeel van Parc Gennep, samen met woonzorgcentra Wissehaege, ‘t Lint, Residentie Gennep en De Veldheer. Deze locatie heeft een uitstekende reputatie vanwege het prettige woonklimaat, de centrale ligging in Stratum en de nabijheid van het natuur- en recreatiegebied De Genneper Parken.

INDELING APPARTEMENT:
Entree. In de hal bevinden zich de meterkast en een bergkast. Vanuit de hal zijn de woonkamer, badkamer en inpandige berging te bereiken.

De ruime woonkamer is een fijne en lichte ruimte van circa 24 m² met een grote raampartij en de videofooninstallatie. Op de vloer ligt een nette laminaatvloer, welke doorloopt in de hal, keuken en slaapkamer.

De open keuken is voorzien van een lichte en moderne keukeninrichting in een hoekopstelling met een spoelbak, inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en een koel-/vriescombinatie. De diverse boven- en onderkasten bieden voldoende bergruimte.

De ruime slaapkamer van circa 13 m² staat in open verbinding met de woonkamer en biedt toegang tot de badkamer en het tuintje.

De licht betegelde badkamer is uitgerust met een inloopdouche met een thermostaatkraan, een wandcloset en een wastafelmeubel met een spiegelkast.

De ruime inpandige berging biedt veel praktische bergruimte. Tevens bevindt zich hier de wasmachineaansluiting.

Het fijne tuintje, gelegen op het oosten, is voorzien van een elektrisch zonnescherm en biedt een prettig zicht op de groenvoorziening en landgoed Kortonjo, waardoor het lekker ruim aanvoelt.

INDELING BEGANE GROND EN GEZAMENLIJKE RUIMTES:
Op de begane grond is een goed gesorteerde winkel voor de dagelijkse boodschappen aanwezig. Ook zijn hier een kapsalon, pedicure, internetcafé, restaurant, bibliotheek, wasserette, biljartgelegenheid, jeu-de-boules club, leeshoek en riante recreatieruimte voor diverse activiteiten gelegen. De huisarts of fysiotherapeut hebben hier een aparte behandel/spreekkamer. Op geregelde tijden is de bar in de recreatiezaal open en u kunt in het complex tevens terecht voor post- en bankzaken, er is een klussendienst, een kapel/kerkzaal en een vergaderzaal. Het is mogelijk om maaltijden aan huis te laten bezorgen of gebruik te maken van het restaurant en voor gasten zijn er enkele logeerkamers beschikbaar.

ALGEMEEN:
– Het appartement is enkel bestemd voor personen met een leeftijd van minimaal 55 jaar. Koper dient een afspraak met de ballotagecommissie te maken.
– Het appartement is voorzien van blokverwarming en houten kozijnen met isolerende beglazing.
– De servicekosten bedragen circa € 354,71 per maand inclusief een voorschot stookkosten.
– Dit jaar is er nieuwe Luxaflex via Profita aangebracht, welke in het appartement achter blijft.
– Het appartementencomplex is voorzien van een gezamenlijke fietsenberging.
– Het complex maakt deel uit van het woonzorgcentrum van de Vitalis Zorggroep.
– Alle appartementen zijn voorzien van een alarmeringssysteem. In geval van nood kan hier gebruik van worden gemaakt. Er is dag en nacht gekwalificeerde zorg aanwezig.

WERKWIJZE EN VOORWAARDEN:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop. Geheel vrijblijvend informeren wij je uitvoerig over de woning maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van jouw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen de deskundige hulp van een NVM-aankoopmakelaar in te schakelen. Wij helpen je graag bij jouw keuze voor een eigen aankoopmakelaar die jouw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen een reactie te mogen ontvangen n.a.v. jouw bezichtiging, zodat wij de verkoper over jouw bevindingen en beleving kunnen informeren.
Wil je een bieding op een woning doen? Alleen biedingen die in MOVE.NL zijn geplaatst worden in behandeling genomen. Na het plannen van een bezichtiging ontvang je per e-mail gegevens inzake jouw move.nl account. Is er een deadline voor een woning dan kun je dat terugzien in MOVE.NL.

Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen 6 weken na de totstandkoming van de koopovereenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich ten allen tijde op het schriftelijkheidsvereiste bij de verkoop van zijn woning. Tevens is het bedrag voor een financieringsvoorbehoud wat in de koopovereenkomst opgenomen kan worden, niet hoger dan de vraagprijs van de woning.

De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

De brochure is samengesteld om je een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Een mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en een particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als een particuliere verkoper en een particuliere koper een koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Wanneer er onderhandelingen worden aangegaan met een professionele partij en er wordt een mondelinge overeenstemming bereikt, wordt eveneens vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

Media

Afbeeldingen

Plattegronden

Video

Locatie

Street View

Brochures