Gabriel Metsulaan 76

5611 SR Eindhoven

€ 325.000,- k.k.

66 m2

Over Gabriel Metsulaan 76

Instapklaar appartement met een riant dakterras op loopafstand van het stadscentrum!Dit fijne 3-kamerappartement is voorzien van een ruime en lichte woonkamer, moderne open keuken, twee slaapkamers, moderne badkamer, separate toiletruimte, en een praktische bergruimte. Het appartement beschikt over een balkon aan de levendige Geldropseweg én een geweldig dakterras van circa 77 m².Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex, op de hoek Gabriel Metsulaan/Geldropseweg, in de Irisbuurt (Stratum). Het is een zeer gewilde locatie, op...

Kenmerken

Overdracht

Status
Verkocht onder voorbehoud
Vraagprijs
€ 325.000,- k.k.

Bouwvorm

Kwaliteit woning:
Goed
Bouwjaar:
1986
Bouwvorm:
Bestaande bouw
Woonoppervlakte:
66 m2
Externe bergruimte
0 m2
Inhoud:
217 m3
Aantal kamers:
3
Aantal slaapkamers:
2
Aantal woonlagen:
1
C.V.-Ketel:
Remeha Avanta
C.V.-Ketel bouwjaar
2006
C.V.-Ketel brandstof
Gas
C.V.-Ketel status
Eigendom

Buitenruimte

Hoofdtuin:
Zonneterras
Oppervlakte hoofdtuin:
77 m2
Ligging hoofdtuin:
Noordoost
Achterom:
Nee
Kwaliteit tuin:
Normaal

Parkeergelegenheid

Parkeerfaciliteiten:
Openbaar parkeren

Overig

Onderhoud binnen:
Goed
Onderhoud buiten:
Goed
Huidige bestemming:
Woonruimte

Kadastrale Gegevens

Gemeente:
Stratum
Sectie:
E
Perceelnummer:
5436
Eigendomssituatie:
Volle eigendom
Isolatie:
Gedeeltelijk dubbelglas, Voorzetramen, HR glas

Omschrijving

Instapklaar appartement met een riant dakterras op loopafstand van het stadscentrum!

Dit fijne 3-kamerappartement is voorzien van een ruime en lichte woonkamer, moderne open keuken, twee slaapkamers, moderne badkamer, separate toiletruimte, en een praktische bergruimte. Het appartement beschikt over een balkon aan de levendige Geldropseweg én een geweldig dakterras van circa 77 m².

Het appartement is gelegen op de eerste verdieping van een goed onderhouden appartementencomplex, op de hoek Gabriel Metsulaan/Geldropseweg, in de Irisbuurt (Stratum). Het is een zeer gewilde locatie, op loopafstand van het stadscentrum met al haar voorzieningen en het N.S.-station. De supermarkt en de overige winkels en eettentjes van de Geldropseweg liggen om de hoek, evenals de bushalte. Door de ligging nabij de ring zijn uitvalswegen snel te bereiken.

INDELING:
BEGANE GROND:
De centrale entree met de brievenbussen en videofooninstallatie is aan de achterzijde van het complex gelegen. Via het trappenhuis in de centrale hal zijn de verdiepingen te bereiken.

EERSTE VERDIEPING:
Via de galerij is het appartement te bereiken. Voor de voordeur ligt het geweldige en riante dakterras van maar liefst 77 m², afgesloten met een hekwerk en schuttingdelen. Het is een heerlijke plek om te loungen en eten; er is voldoende ruimte voor het creëren van meerdere zithoeken.

Entree. Via de hal met garderobe en videofooninstallatie zijn alle vertrekken te bereiken. De meterkast is naast de voordeur gelegen. Op de vloer ligt een laminaatvloer welke doorloopt in de rest van het appartement (m.u.v. de badkamer en toiletruimte).

De ruime woonkamer met open keuken heeft een oppervlakte van circa 33,5 m². Deze fijne en lichte verblijfsruimte is prima in te delen, geniet veel prettige lichtinval door de aanwezigheid van een grote raampartij en een deur naar het balkon en staat in open verbinding met de keuken.

De open keuken is voorzien van een lichte en moderne keuken met een spoelbak, inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser en een koel-/vriescombinatie. De diverse boven- en onderkasten bieden voldoende bergruimte en tevens is er een praktische bar aanwezig.

Het balkon (circa 3 m²) ligt aan de voorzijde van het complex, op het zuidwesten, met uitkijk over de levendige Geldropseweg.

De twee slaapkamers (respectievelijk circa 11 m² en 5,5 m²) zijn aan de rustige achterzijde gelegen, aan het dakterras, en zijn voorzien van dubbele beglazing en klapraampjes.

De volledig betegelde en moderne badkamer is uitgerust met een inloopdouche met een thermostaatkraan, een wastafelmeubel met een grote spiegel en een designradiator. Het geheel is uitgevoerd met een antraciet tegelvloer, lichte wandbetegeling en glasblokken.

De separate toiletruimte is in dezelfde stijl betegeld en is uitgerust met een wandcloset.

Tenslotte is vanuit de hal een praktische bergruimte te bereiken met de wasmachineaansluiting, opstellen c.v.-ketel en mechanische ventilatie unit.

ALGEMEEN:
– Het appartement is voorzien van houten kozijnen met deels dubbele beglazing en deels voorzetramen.
– Energielabel C.
– De Remeha Avanta c.v.-ketel is in 2006 geplaatst.
– In het complex is geen lift aanwezig.
– Het appartement beschikt niet over een eigen (fietsen)berging.
– De servicekosten bedragen circa € 130,- per maand.
– Parkeren is mogelijk om het achtergelegen parkeerterrein en in de directe omgeving.
– De eigendomsoverdracht zou op korte termijn plaats kunnen vinden.
– Het appartement is voorzien van een inbraakveilige voordeur van massief multiplex met aluminium lagen, driepuntssluiting en deurspion (in tegenstelling tot de meeste appartementen in dit complex).

WERKWIJZE EN VOORWAARDEN:
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop. Geheel vrijblijvend informeren wij je uitvoerig over de woning maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van jouw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen de deskundige hulp van een NVM-aankoopmakelaar in te schakelen. Wij helpen je graag bij jouw keuze voor een eigen aankoopmakelaar die jouw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Verkopen
Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen een reactie te mogen ontvangen n.a.v. jouw bezichtiging, zodat wij de verkoper over jouw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Bieden
Wil je een bieding op een woning doen? Alleen biedingen die in MOVE.NL zijn geplaatst worden in behandeling genomen. Na het plannen van een bezichtiging ontvang je per e-mail gegevens inzake jouw move.nl account. Is er een deadline voor een woning dan kun je dat terugzien in MOVE.NL Na de deadline kunnen wij helaas geen biedingen meer in behandeling nemen.

Zekerheden
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen uiterlijk 5 á 6 weken na de totstandkoming van de koopovereenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich ten allen tijde op het schriftelijkheidsvereiste bij de verkoop van zijn woning. Tevens is het bedrag voor een financieringsvoorbehoud wat in de koopovereenkomst opgenomen kan worden, niet hoger dan de vraagprijs van de woning.

Meetinstructie
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Aanbiedingsinformatie
De brochure is samengesteld om je een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Mondelinge overeenstemming
Een mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en een particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als een particuliere verkoper en een particuliere koper een koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Wanneer er onderhandelingen worden aangegaan met een professionele partij en er wordt een mondelinge overeenstemming bereikt, wordt eveneens vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

Ouderdomsclausule
Een ouderdomsclausule is een bepaling die door Hypodomus Makelaars wordt opgenomen in koopcontracten van woningen welke ouder zijn dan 25 jaar. Deze clausule houdt in dat de koper erkent dat de woning een bepaalde ouderdom heeft en dat de kwaliteit van de woning daardoor mogelijk minder is dan van een nieuwere woning. Het wel of niet toevoegen van deze clausule is niet onderhandelbaar.

Niet-zelfbewoningsclausule
Als de verkoper recentelijk niet in de woning heeft gewoond, wordt een niet-zelfbewoningsclausule opgenomen in de koopovereenkomst. Deze clausule stelt dat de verkoper de woning nooit zelf heeft bewoond en daarom niet bekend is met de eigenschappen of mogelijke gebreken die bekend zouden zijn bij eigen gebruik. Dit betekent dat het risico van eventuele gebreken verschuift naar de koper. De koper is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de benodigde onderzoeken. Het wel of niet toevoegen van deze clausule is niet onderhandelbaar.

Media

Afbeeldingen

Plattegronden

Video

Locatie

Street View

Brochures