Eschweilerhof 8

5625 NP Eindhoven

€ 500.000,- k.k.

182 m2

Over Eschweilerhof 8

Ruimte, ruimte, ruimte! Circa 182 m² aan woonoppervlakte biedt deze dynamisch ingedeelde tussenwoning (type split-level) met een praktische carport in de voortuin, heerlijke lichte leefkeuken met een imposante glazen pui en vide, separate woonkamer, eenvoudige badkamer en toiletruimte en maar liefst vier ruime slaapkamers met de mogelijkheid om zes slaapkamers te creëren. Tevens beschikt de woning over een multifunctionele ruimte in het souterrain. De groene en privacybiedende achtertuin is op het oosten gelegen. Bij uitstek geschikt voor grote(re) gezinnen!De woning is gelegen aan een...

Kenmerken

Overdracht

Status
Beschikbaar
Vraagprijs
€ 500.000,- k.k.

Bouwvorm

Soort woning:
Eengezinswoning
Type woning:
Tussenwoning
Kwaliteit woning:
Goed
Bouwjaar:
1972
Bouwvorm:
Bestaande bouw
Woonoppervlakte:
182 m2
Perceeloppervlakte:
208 m2
Externe bergruimte
0 m2
Inhoud:
602 m3
Aantal kamers:
7
Aantal slaapkamers:
4
C.V.-Ketel:
Intergas
C.V.-Ketel bouwjaar
2016
C.V.-Ketel brandstof
Gas
C.V.-Ketel status
Eigendom

Buitenruimte

Hoofdtuin:
Achtertuin
Oppervlakte hoofdtuin:
77 m2
Ligging hoofdtuin:
Oost
Achterom:
Ja
Kwaliteit tuin:
Normaal

Parkeergelegenheid

Parkeerfaciliteiten:
Openbaar parkeren, Op eigen terrein

Overig

Onderhoud binnen:
Goed
Onderhoud buiten:
Goed
Huidige bestemming:
Woonruimte

Kadastrale Gegevens

Gemeente:
Woensel
Sectie:
P
Perceelnummer:
1633
Oppervlakte:
208 m2
Eigendomssituatie:
Volle eigendom
Isolatie:
Dakisolatie, Vloerisolatie, Grotendeels dubbelglas, HR glas

Omschrijving

Ruimte, ruimte, ruimte!
Circa 182 m² aan woonoppervlakte biedt deze dynamisch ingedeelde tussenwoning (type split-level) met een praktische carport in de voortuin, heerlijke lichte leefkeuken met een imposante glazen pui en vide, separate woonkamer, eenvoudige badkamer en toiletruimte en maar liefst vier ruime slaapkamers met de mogelijkheid om zes slaapkamers te creëren. Tevens beschikt de woning over een multifunctionele ruimte in het souterrain. De groene en privacybiedende achtertuin is op het oosten gelegen. Bij uitstek geschikt voor grote(re) gezinnen!

De woning is gelegen aan een rustige doodlopende straat in de wijk ’t Hool (Woensel), grenzend aan een groenzone en op loopafstand van winkelcentrum WoensXL. In de nabijheid liggen tevens het Catharina Ziekenhuis, Lieven de Keypark en het Henri Dunantpark met Speelpark de Splinter. Vanaf busstation Winkelcentrum Woensel is er een directe busverbinding met het stadscentrum en ook uitvalswegen zijn snel te bereiken.

BEGANE GROND – NIVEAU 0
Via een betegeld pad in de voortuin is de entree te bereiken. In de hal bevinden zich de meterkast (6 groepen + aardlekschakelaar) en de halfhoog betegelde toiletruimte.

Vanuit de hal is de heerlijk ruime en lichte leefkeuken met een imposante glazen pui en een vide te bereiken. De vide zorgt voor een open verbinding met de hoger gelegen woonkamer en een drievoudig te openen harmonicadeur biedt toegang tot de achtertuin.

De open keuken is aan de voorzijde gesitueerd en is voorzien van een kunststof aanrechtblad, dubbele spoelbak, gaskookplaat, afzuigkap, koelkast en een bar met praktische bergruimte.

NIVEAU -0,5
Via een kleine trapafgang is een grote multifunctionele ruimte te bereiken, bijvoorbeeld geschikt om te gebruiken als hobbykamer. Hier bevinden zich een uitstortgootsteen, de wasmachineaansluiting en een deur naar de achtertuin.

NIVEAU +0,5
Via een kleine trapopgang is de woonkamer van circa 24 m² te bereiken. Het is een fijne verblijfsruimte met een prettige lichtinval en door de vide is er direct contact met de lagergelegen leefkeuken. Tevens is er een gashaard aanwezig.

NIVEAU +1
De overloop biedt toegang tot een slaapkamer en de badkamer.

Slaapkamer 1 heeft een oppervlakte van circa 15 m² en is voorzien van een vaste kastenwand. Tevens is er een speels, open doorkijkje naar de leefkeuken op de begane grond.

De badkamer is uitgerust met een inloopdouche met een thermostaatkraan, een wandcloset en een wastafel met een grote spiegel.

NIVEAU +1,5
De overloop biedt toegang tot twee ruime slaapkamers, met de mogelijkheid om hier drie slaapkamers te realiseren.

Slaapkamer 2 heeft een oppervlakte van circa 22 m² en kan indien gewenst makkelijk gesplitst worden in twee slaapkamers, de extra deur is hiervoor aanwezig.

Slaapkamer 3 heeft een oppervlakte van circa 13 m² en is voorzien van een vaste wastafel.

NIVEAU +2
Op de bovenste woonlaag bevindt zich een riante slaapkamer van circa 21 m², welke ook makkelijk gesplitst kan worden in twee slaapkamers. Tevens is er een Frans balkon aanwezig.

BUITEN
De fijne en weelderige achtertuin, gelegen op het oosten, is aangelegd met sierbestrating, een achterom en volop volwassen groene beplanting. De tuin biedt veel privacy o.a. doordat er geen achterburen zijn. Via een kleine trapafgang is de multifunctionele ruimte in het souterrain te bereiken.

Aan de voorzijde is een praktische carport gelegen.

ALGEMEEN
– Verrassend ruime, speels ingedeelde split-level woning in het groen!
– De woning verdient wat liefde en aandacht.
– De woning is voorzien van dakisolatie, vloerisolatie alsmede grotendeels dubbele beglazing.
– Energielabel B.
– Het buitenschilderwerk is in 2020 uitgevoerd door een erkend schildersbedrijf.
– De Intergas c.v.-ketel is in 2016 geplaatst.
– Bewoners van de wijk betalen een jaarlijkse bijdrage van € 125,- aan ‘Stichting Gemeenschappelijke voorzieningen ’t Hool’ t.b.v. de gemeenschappelijke groenvoorzieningen in de wijk. Kijk voor meer informatie over de wijk op www.hethool.nl.
– De eigendomsoverdracht kan in overleg plaatsvinden, bij voorkeur begin augustus 2024.

WERKWIJZE EN VOORWAARDEN
De eigenaar van deze woning heeft ons opdracht gegeven te bemiddelen bij de verkoop. Geheel vrijblijvend informeren wij je uitvoerig over de woning maar ook over de financieringsmogelijkheden en over de mogelijkheden van de verkoop van jouw eigen woning. Uiteraard is het aan te bevelen de deskundige hulp van een NVM-aankoopmakelaar in te schakelen. Wij helpen je graag bij jouw keuze voor een eigen aankoopmakelaar die jouw belangen als koper optimaal zal behartigen.

Verkopen
Het verkopen van een woning is voor de verkoper een spannende en aangrijpende gebeurtenis. Wij stellen het dan ook zeer op prijs om binnen enkele dagen een reactie te mogen ontvangen n.a.v. jouw bezichtiging, zodat wij de verkoper over jouw bevindingen en beleving kunnen informeren.

Bieden
Wil je een bieding op een woning doen? Alleen biedingen die in MOVE.NL zijn geplaatst worden in behandeling genomen. Na het plannen van een bezichtiging ontvang je per e-mail gegevens inzake jouw move.nl account. Is er een deadline voor een woning dan kun je dat terugzien in MOVE.NL Na de deadline kunnen wij helaas geen biedingen meer in behandeling nemen.

Zekerheden
Tot zekerheid voor de nakoming van de verplichtingen dient de koper, binnen uiterlijk 5 á 6 weken na de totstandkoming van de koopovereenkomst, een schriftelijke bankgarantie te doen stellen c.q. een waarborgsom te storten ter hoogte van 10% van de koopsom. Verkoper beroept zich ten allen tijde op het schriftelijkheidsvereiste bij de verkoop van zijn woning. Tevens is het bedrag voor een financieringsvoorbehoud wat in de koopovereenkomst opgenomen kan worden, niet hoger dan de vraagprijs van de woning.

Meetinstructie
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Aanbiedingsinformatie
De brochure is samengesteld om je een indruk te geven van het object. De informatie die opgenomen is in deze brochure is afkomstig van de verkoper en/of derden. Hoewel wij bij het samenstellen van de brochure zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden etc. Deze informatie moet in combinatie met een bezichtiging van de woning worden beschouwd als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Van toepassing zijn de NVM voorwaarden.

Mondelinge overeenstemming
Een mondelinge overeenstemming tussen een particuliere verkoper en een particuliere koper is niet rechtsgeldig. Met andere woorden: er is geen koop. Er is pas sprake van een rechtsgeldige koop als een particuliere verkoper en een particuliere koper een koopovereenkomst hebben ondertekend. Dit vloeit voort uit artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek. Een bevestiging van de mondelinge overeenstemming per e-mail of een toegestuurd concept van de koopovereenkomst wordt niet gezien als een ‘ondertekende koopovereenkomst’. Wanneer er onderhandelingen worden aangegaan met een professionele partij en er wordt een mondelinge overeenstemming bereikt, wordt eveneens vastgehouden aan het schriftelijkheidsvereiste.

Ouderdomsclausule
Een ouderdomsclausule is een bepaling die door Hypodomus Makelaars wordt opgenomen in koopcontracten van woningen welke ouder zijn dan 25 jaar. Deze clausule houdt in dat de koper erkent dat de woning een bepaalde ouderdom heeft en dat de kwaliteit van de woning daardoor mogelijk minder is dan van een nieuwere woning. Het wel of niet toevoegen van deze clausule is niet onderhandelbaar.

Niet-zelfbewoningsclausule
Als de verkoper recentelijk niet in de woning heeft gewoond, wordt een niet-zelfbewoningsclausule opgenomen in de koopovereenkomst. Deze clausule stelt dat de verkoper de woning nooit zelf heeft bewoond en daarom niet bekend is met de eigenschappen of mogelijke gebreken die bekend zouden zijn bij eigen gebruik. Dit betekent dat het risico van eventuele gebreken verschuift naar de koper. De koper is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de benodigde onderzoeken. Het wel of niet toevoegen van deze clausule is niet onderhandelbaar.

Media

Afbeeldingen

Plattegronden

Video

Locatie

Street View

Brochures